Plats: Brentford Community Stadium (London).

Det blir ingen sÀrskilt framstÄende match i London pÄ söndag kvÀll, men andra tvÄan mot laget nionde i ligatabellen förra sÀsongen borde locka intresse.

Med hemmalaget som favoriter blir matchen troligen lÄngsam och med fÄ mÄl.

• Förra mötet gav en 1-0 hemmaseger för Bees.
  • Endast ett av de fem tidigare mötena slutade oavgjort.
  • VĂ€rdarna har bara förlorat en gĂ„ng pĂ„ sina nio hemmamatcher.
  • Lilywhites har misslyckats med att göra mĂ„l pĂ„ tre av sina senaste fyra besök.

FörutsÀgelse Brentford vs Preston North End

Brentfords start pĂ„ sĂ€songen har varit pĂ„ fel fot dĂ„ de förlorade pĂ„ vĂ€gen mot Birmingham med 1-0. Men de kom tillbaka i nĂ€sta match hemma och tog alla tre poĂ€ngen i en 3–0-seger över Huddersfield.

Eftersom de Ă€r hemma kan vi stödja vĂ€rdens fĂ€ltfördel i ligan. Trots det kommer de att stĂ„ vĂ€rd för oavgjort 1–1 borta mot Millwall i deras sista ligamatch pĂ„ programmet.

Preston North End, Ä andra sidan, Àr pÄ en segerfri rad den hÀr sÀsongen. Med en 0-1-förlust hemma mot Swansea har det inte gÄtt bra för Preston pÄ ett tag. Laget kommer pÄ besök efter en förlust hemma mot Stoke City, med 1-0, i den senaste ligamatchen.

Under dessa nuvarande former verkar hemmavinst pÄ heltid vara ett rimligt alternativ. Spelare kan ocksÄ gÄ med Brentford för att vinna valfri halvlek inom nittio minuter. Eftersom matchen sannolikt inte kommer att bli en affÀr med höga poÀng, kommer tipset under 3,5 mÄl att fungera bra för spelarna.