????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

den spanske ligaen
Dato: lørdag 17. oktober 2024
Starter kl. 12 UK / 00 CET
Spillested: New Los Carmenes Stadium (Granada).

Granada har hatt en grei start på sesongen i La Liga, men har tapt poeng i sine to siste head-to-heads som har sett dem falle til XNUMX. plass på ligatabellen.

Nedgangen deres begynte med et 6-1-tap for Atlético Madrid. Laget reiser hjem etter uavgjort 1-1 på bortebane mot Cádiz, for siste gang på mesterskapskalenderen.

Sevilla ble nummer fire i La Liga forrige sesong og har tatt 7 poeng fra alle tre kampene denne sesongen.

Med en serie seire på rad er Los Palanganas akkurat der Julen Lopetegui vil at laget hans skal være på dette stadiet. Laget kommer på besøk etter uavgjort 1-1 borte mot Barcelona, ​​sist gang i kampanjen.

Innbyrdes Granada vs Sevilla (h2h)

• Besøkende registrerer tre av de fem siste sammenlagtseirene.
  • Det forrige møtet ga Los Palanganas en 2-0 hjemmeseier.
  • Julen Lopeteguis menn er ubeseiret i sine tre siste møter.
  • Begge lag har scoret i bare to av sine siste fem kamper.
  • Vertene har vunnet bare to av åtte hjemmekamper siden 2012.
  • Kun én av de siste tretten kampene endte uavgjort.

Prediksjon Granada vs Sevilla

Med Granada som vert, vil de sannsynligvis dra nytte av terrenget. Det eneste tapet så langt har vært på bortebane, noe som tyder på at hjemmet er Nasrids sterke side.

Selv om laget slo inn 6 mål bak keeperen, slapp laget inn et trøstemål i nederlaget mot Atlético de Madrid. Det tyder på at guttene til Diego Martínez ikke vil gå ned uten kamp.

Nasridene har imidlertid ikke scoret et mål på sine tre siste møter med Sevilla. Gjestenes kraftige forsvar gjenspeiles også i å slippe inn kun 2 mål på 3 ligakamper denne sesongen.

Med det i tankene vil det mest sannsynlige utfallet om nitti minutter være en borteseier. Basert på de siste timene deres, vil den riktige poengsummen sannsynligvis være 2-0 for Sevilla.

Dette peker også på den besøkende siden, som tar møtets tre punkter. For å være på den sikre siden, vil no draw-spillet på Sevilla til oddsen 1,40 sannsynligvis være det beste alternativet for tippere for å få anstendig avkastning.