Olympique Marseille vs Porto LIVE [HD]: bekijk waar u kunt kijken op tv en online

Olympique Marseille en Porto hierin tegenover elkaar staan Woensdag de 25e om 17 uur (Braziliaanse tijd), in het Vélodrome-stadion in Marseille – Frankrijk, voor de 4e ronde van Grupo CChampions League. De wedstrijd wordt gestreamd door EI PLUS en TVI, Eleven Sports 1 (Portugal om 21 uur).

De wedstrijd is geldig voor de vierde ronde van de groepsfase van de Champions League en is deze woensdag (25); kijk hoe je live op internet kunt volgen.

Porto had zelfs een afspraak op zaterdag 21 november. Maar over de slijtage mag je niet eens klagen voor het duel tegen Olympique de Marseille. Na twee weken zonder wedstrijden stonden ze bij hun debuut in de Portugese beker tegenover de bescheiden Fabril do Barreiro. De training was misschien zwaarder dan de vergadering.

Hij probeerde gewoon het veld op te gaan en zijn vriendjespolitiek te bevestigen. Hij won met 2-0 om door te gaan naar de volgende fase van het toernooi zonder zijn toevlucht te nemen tot zijn eerste team. Toni Martinez opende de score op 46 minuten van de eerste ronde. In de tweede helft rondde Taremi de score af. Zo werd een mogelijk fysiek voordeel dat Olympique de Marseille had kunnen behalen teniet gedaan.

In het Portugese kampioenschap bezet Porto met 13 punten (vier overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen) de vierde plaats in het klassement. Het staat zes punten achter Sporting, koploper.

Olympique Marseille vs Porto: waar te kijken, plannen, plannen en het laatste nieuws, volg minuut voor minuut in realtime.

Waarschijnlijke opstelling Olympique Marseille: -

Mogelijke startopstelling voor Porto: -

Waar kun je vandaag Olympique Marseille vs Porto kijken?

De wedstrijd wordt live op Facebook uitgezonden door Esporte Interativo en EI Plus.