Sokol – Torpedo Moskovan ennusteet

Vuonna 2024 Sokol ja Torpedo eivät voi ylpeillä tuloksilla. Moskovan seura on siirtynyt pois taistelusta Valioliigaan pääsystä, ja Saratovin seura on vaarassa joutua vaikeaan asemaan lähellä putoamisvyöhykettä kauden viimeisellä jaksolla.

Haukka

Viidellä kevätkierroksella Sokol-otteluissa kokonaismäärä saavutti 5:n vain kerran. Viime viikonloppuna Rodinaa vastaan ​​(2,5:1) Saratovin joukkue pelasi passiivisesti vastustajan puoliajalla – vain 1 % pallon hallussa ja 39 laukausta maaliin. Kotona Bagan joukkue teki 4 maalia 11 pelissä – vain Volgar (12) ja Leningradets (10) hyökkäsivät heikommin kotonaan.

Torpedo Moskova

Torpedon ottelut ovat erittäin tehottomia, sillä niissä tehdään vain 1,8 maalia 90 minuutin välein. Aivan kuten Sokol, pääkaupunkiseudulla ei ole esityksiä - se teki keväällä vain kerran 2,5 maalia.

arvaus

Viidessä viimeisessä Sokolin ja Torpedon välisessä suorassa yhteenotossa 5 kertaa tehtiin enintään 2 maalia. 4. kierroksen ottelu päättyi Saratovin seuran voittoon 1-1 Saratovissa joukkueet pelaavat jälleen heikosti hyökkäyksessä.