💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Frantziako Liga 1
Eguna: 4ko urriaren 2024a, igandea
14:00ean hasiko da Erresuma Batua / 15:00ean CET
Lekua: Matmut Atlantique.

Formari dagokionez, Bordelek eta Dijonek elkar merezi dute, biak pobreak direlako, nahiz eta Bordelek hemen irabazteko aukera handiak izan etxean egonda eta aldea markatzeko moduko jokalari bat edo bi edukitzea. klubak igande arratsaldean elkartzen direnean.

Bordele ez da izan Nizaren aurka 0-0 amaitu zen azken partidan nabarmendu zen futbolik onena. Baliozko puntua, baina klubak ez du iazko denboraldia bezalako itxura ona ez txarra.

Garaipen bakarra Angersen aurka izan zen eta hiru partidatan ez dute irabazi.

Dijon ligako azken postuan dago puntu bakarrarekin, 1 porrot eta berdinketaren ostean. Haientzat behintzat berdinketa azken partidan iritsi zen, 4-2 eta bakarreko emaitza ona Montpellierren aurka. Horrek klubari bultzada bat eman beharko lioke partida honen aurretik, baina oraindik gogorra dirudi dagoeneko 2 gol sartu dituen taldearentzat.

Bordele vs Dijon: buruz buru

• Joan den denboraldian, Bordelek eta Dijonek 2-2 berdindu zuten partida honetan.
  • Dijonek 10 urte baino gehiago daramatza Bordelen irabazi gabe.
  • 60 gol baino gutxiago ikusteko aukera %2,5 dago.
  • Azken hiru partidetako klub bakoitzean, Bordelek gutxienez 2 gol sartzea lortu zuen.

Bordele vs Dijon: Iragarpena

Dijon kontzentratzen bada eta joan den asteburuan erakutsitako joko bikaina erabiltzen badu, joko honetatik zerbait ateratzeko aukera dute, horregatik lagunduko diegu urritasunari, berdinketa batean amaitzen bada, ziurrenik izan daitekeena. berdina. irabazteko.

Hemen ez dugu gol gutxiko joko klasikorik espero, baina atsedenaldirako goleatzaile zuzenaren aldeko apustua egingo dugu, Bordeleko jardun onagatik, berdinketagatik eta lidergoagatik. Partida urduri eta zuhurra izango da, beheko aldea hausten saiatuko baita Dijon.

Bordeaux vs Dijon apustu-aholkuak:

• Handicap: Dijonek Bordeleri irabazi zion +1 golarekin 1.91n hasita (10/11)
  • Atsedenaldia: Puntuazio zuzena: 0-0 edo 1-0 Bordelerentzat 2,75 (7/4) eta 3,25 (9/4).

Jolas gehiagoren bila? dena irakurri Frantziako 1. Ligako iragarpenak hemen edo joan gure orri nagusira futbol aholkuen orria.

????LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.