💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Predicció del campionat Wycombe vs Millwall per LeagueLane

Data: dissabte, 17 d'octubre de 2024
Comença a les 15 de la tarda al Regne Unit
Ubicació: Adams Park, High Wycombe.

Hi va haver molta emoció entre els aficionats al futbol quan el Wycombe Wanderers va ser ascendit a la Premier League per primera vegada.

Tanmateix, cada cop és més evident que potser no pertanyen aquí. Els quatre partits fins ara han estat autèntics desastres, havent-los perdut tots, asseguts a la part baixa de la taula amb -10 gols de diferència.

El descans internacional podria haver-ho fet bé. Canviarà alguna cosa aquest dissabte quan els Pelicans rebin Millwall?

L'equip londinenc només va guanyar 7 dels 23 partits jugats fora de casa la temporada passada. Encara són favorits aquí, tot i que a jutjar per les probabilitats d'1,80 que ofereixen a la victòria a la carretera.

Wycombe v Millwall cara a cara

Aquests dos equips s'han enfrontat 16 vegades en el passat i, sorprenentment, Millwall té un avantatge molt reduït sobre els seus oponents. Els Lleons de Londres han guanyat set partits i han perdut sis.

Millwall amb prou feines té un balanç positiu en aquest estadi de 3-2-2. Set partits a High Wycombe han produït només nou gols.

L'enfrontament més recent va ser el 2016 com a part de la competició del Trofeu EFL. Wycombe va guanyar 3-1, però la rellevància és qüestionable: els entrenadors sovint utilitzen joves i substituts per a aquests jocs.

Predicció Wycombe vs Millwall

Els aficionats de Wycombe no només esperen el seu primer punt aquesta temporada, sinó també el seu primer gol. No van aconseguir anotar contra Rotherham United, Blackburn Rovers, Swansea City i Luton Town. El partit a l'Ewood Park va ser el pitjor, perdent 0-5.

Aquest equip es va veure molt fort ofensivament a la Lliga Un l'any passat, així que probablement sigui qüestió de temps que comencin a marcar.

Guanyar punts, en canvi, és una història diferent. No creiem que sobrevisquin aquesta temporada al Campionat.

Millwall torna al centre, després d'haver agafat cinc punts dels seus primers quatre partits. Només han estat derrotats una vegada fins ara a la ronda de Gal·les contra el Swansea.

Donarem suport als Lions per guanyar el joc, però l'opció BTTS també sembla molt rendible. Wycombe ha marcat a casa en gairebé tots els partits de la League One.