💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

UEFA Europa League
Data: dijous, 22 d'octubre de 2024
Comença a les 17:55 del Regne Unit / 18:55 CET
Lloc: Stade Maurice Dufrasne (Lieja).

Serà un dels partits del grup D més esperats del calendari de la fase de grups de la Lliga Europa d'aquesta temporada. La potència belga s'enfrontarà al subcampió de la lliga escocesa a l'Stade Maurice Dufrasne per obrir el seu compte a la fase de grups EL d'aquesta temporada.

Els amfitrions estaran darrere d'una ratxa de set partits invictes després d'un empat a casa contra el Club Brugge en el seu anterior enfrontament de la Jupiler League. Mentrestant, els Rangers seran de visita després d'una victòria fora de casa per 1-1 sobre el Celtic amb una ratxa de 0 partits invictes.

Standard Lieja vs Rangers cara a cara (h2h)

Els equips no s'havien trobat abans en els últims temps.

Predicció estàndard Lieja vs Rangers

El partit es prepara per disputar-se en els dos equips amb les mateixes oportunitats. L'Standard Lieja té avantatge a casa, però els visitants persegueixen una victòria fora de casa contra els Celtics, campions escocesos.

Aquella victòria fora de casa augmentaria la moral dels jugadors de la banqueta del Ranger per al següent partit. A més, els Gers estan en una ratxa de cinc victòries consecutives en el seu calendari general amb tres fulls a net.

El contingent belga farà tot el possible per fer el partit més físic. Tot i així, podem esperar que els homes de Steven Gerrard agafin els amfitrions desprevinguts en noranta minuts. Amb el seu avantatge inicial, probablement els vermells també marcaran un gol al partit.

Per tant, és probable que el BTTS serveixi als apostadors per obtenir rendiments dignes de la caiguda. Els consells per a l'equip visitant per guanyar amb un handicap +1 probablement seran una opció més segura si el partit acaba en empat a causa d'una competició estreta.