💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Estats Units – Major League Soccer
Data: dilluns, 19 d'octubre de 2024
Comença a les 00:00 del Regne Unit / 01:00 CET
Lloc: Red Bull Arena.

El metro sembla que està passant per un moment difícil. Han perdut diversos partits seguits i a casa la situació ha estat encara pitjor. L'equip fins i tot va perdre contra alguns dels pitjors equips de tota la lliga al Red Bull Arena.

Mentrestant, els lleons són quarts a la taula a partir d'ara, i cal tenir en compte que van aconseguir aquesta gesta tot i tenir un partit entre mans. Seguint endavant, també van derrotar completament aquest mateix rival fa només dues setmanes en un partit h2h.

Com a tal, espereu que Orlando tingui el avantatge en aquest dia de joc.

New York Red Bulls vs Orlando City: cara a cara (h2h)

• L'últim enfrontament va acabar amb la victòria dels homes d'Oscar Pareja per 3-1.
  • Havia registrat victòries en quatre dels seus set partits anteriors en general.
  • Ha encaixat un total de dos gols en els últims tres partits.
  • En aquest estadi, els convidats tenen una ratxa de victòries des del 2018.

New York Red Bulls vs Orlando City: vista prèvia

Els lleons estan en una ratxa de 12 partits invictes i, en el procés, han marcat dos o més gols en set dels seus dotze partits anteriors. També cal destacar que han mantingut la porteria a blanc en dos dels seus quatre partits anteriors.

D'altra banda, el seu rival havia perdut vuit dels seus quinze partits anteriors en total, i també havia perdut quatre dels seus cinc partits anteriors a casa. A més, tampoc no van marcar gols en tres dels seus últims cinc partits a casa.

Finalment, fa només dues setmanes, havien perdut per 3-1 davant el mateix rival.

Com a tal, espera que Orlando aconsegueixi un empat almenys aquest dilluns.

New York Red Bulls v Orlando City: consells d'apostes

• Doble oportunitat: Orlando City o empat a 1,75 (3/4)
  • Orlando City +0.5, +1 Handicap asiàtic @ 1.50 (1/2).

????Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.