💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Data: diumenge, 20 de setembre de 2024
Comença a les 14:00 del Regne Unit / 15:00 CET
Lloc: Stade Saint-Symphorien.

Els dos clubs necessiten els punts quan es troben diumenge a la tarda. Metz és 18è i Reims 17è i tenen 1 punt entre ells.

L'equip local va perdre els 3 primers partits. No obstant això, l'excusa és que va tenir un inici molt complicat havent d'enfrontar-se ja al PSG, Lille i Mònaco, aquests equips podrien acabar entre els 3 primers aquesta temporada.

La bona notícia si ens fixem en algunes és que tot i que el Metz ha perdut tots els partits fins ara i no ha fet ni un sol gol, només ha encaixat 3 gols, un en cada partit, la qual cosa ens demostra que la seva defensa ha treballat molt. dur aquest estiu i ben perforat.

El Reims va començar malament, amb només un empat i dues derrotes. Van perdre a casa contra el Lille i després van perdre 1-0 a Angers. El problema podria ser que el club està intentant classificar-se per a Europa per primera vegada en 60 anys. L'equip està involucrat en la classificació per a l'Europa League, on a mitjan setmana va guanyar el suís Servette per 1-0, el partit de tornada és la setmana vinent i potser tampoc no estan molt concentrats en aquest partit.

Metz vs Reims: cara a cara

• La temporada passada, aquest partit va acabar 1-1.
  • El Reims no guanya el Metz des del 2012, amb 6 partits.
  • Reims fa 15 anys que no guanya a Metz.
  • Els últims 3 partits de lliga van acabar amb menys de 2,5 gols.

Metz vs Reims: Predicció

El Reims és un equip decent, però a l'estiu va perdre una mica de qualitat, i de moment no està centrat en el campionat, però està intentant classificar-se per a la Lliga Europa.

El Metz està equilibrat en defensa amb poca qualitat en atac, així que creiem que aquest partit serà molt disputat amb pocs gols. Pronosticar un empat després de 90 minuts mai és fàcil, però donarem suport a un empat al descans amb un nombre baix de gols.

Metz vs Reims: consells d'apostes:

• Mitjà: Resultat correcte: 0-0 a 2,10 (11/10)