💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Premier League anglesa
Data: dissabte, 31 d'octubre de 2024
Comença a les 15:00 Regne Unit / 16:00 CET
Lloc: Turf Moor (Burnley).

El Chelsea ha tingut un inici de temporada difícil, però val la pena guanyar el partit de dissabte de la Premier League anglesa a Burnley.

Els blaus arriben d'una victòria rotunda per 4-0 a Krasnodar per posar fi a una ratxa de tres empats consecutius en totes les competicions.

Serà encoratjador per a Frank Lampard que Hakim Ziyech finalment tingui el seu nom al marcador i que Timo Werner i Christian Pulisic es combinen per completar la victòria a Rússia.

El Chelsea va derrotar al Manchester United la setmana passada a la Premier League i buscarà la seva tercera victòria de la temporada en 7 intents.

Burnley és una ombra de qui van ser la temporada passada i han estat atrapats al costat equivocat de la taula, empatant en 5 partits fins ara.

Van perdre 1-0 davant els Spurs la setmana passada i això torna a posar de manifest els seus problemes en el departament de golejadors. Chris Wood està fallant i només ha aconseguit 1 gol fins ara, mentre que els seus companys davanters Ashley Barnes, Jay Rodriguez i Michael Vydra encara no han marcat cap gol aquesta temporada.

És per això que els blaus tenen un preu baix a 1,50 per guanyar a Turf Moor, mentre que els visitants poden anar per 5,50.

Burnley vs Chelsea Head to Head

S'han disputat 12 partits de la Premier League entre aquests dos equips des del 2009 i el Chelsea té un excel·lent balanç de 8 victòries. El Burnley només ha aconseguit guanyar una vegada, mentre que 3 estan estancats.

En el partit de la temporada passada, els blaus van guanyar els dos partits, 3-0 al Bridge i 4-2 al Turf Moor.

En els últims 6 enfrontaments directes hi ha hagut més de 2,5 gols.

I finalment, el Chelsea ha guanyat 5 i ha empatat un altre en les últimes 6 visites a aquest estadi.

Predicció Burnley vs Chelsea

Amb un excel·lent balanç d'h2h i una excel·lent forma anotadora al seu costat, no hauria de buscar més enllà de la victòria dels blaus dissabte. Els de Frank Lampard tenen alguns problemes a l'àrea defensiva, però haurien d'afrontar bé una unitat ofensiva que només ha marcat 1 gol aquesta temporada.

A més de les bones opcions dels blaus a la banqueta i si Lampard decideix fer descansar Werner, això obre una oportunitat per als joves Tammy Abraham o Olivier Giroud i també ho és per a Kai Havertz que té un substitut gairebé similar a Pulisic. o Mason Mount.

També podem veure que els partits amb el Chelsea s'obren a la segona part i 5 dels 6 gols que ha marcat fora de casa aquesta temporada han arribat en els últims 45 minuts de joc i, per tant, més d'1,5 gols a la segona part és una bona partida.