đź’ˇDirekte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Spaanse liga
Datum: Saterdag 31 Oktober 2024
Begin om 17:30 VK / 18:30 CET
Plek: El Sadar-stadion (Pamplona).

Na 'n dubbele nederlaag op die kalender, het Osasuna hierdie seisoen teruggekeer na die liga met drie agtereenvolgende wedstryde sonder om te verloor. Hulle het tot dusver 11 ligapunte bymekaargemaak ná net 5 wedstryde in hul vorm. Los Rojillos sal die toernooi aanbied op grond van hul tuisoorwinning van 1-0 oor Athletic Bilbao in die laaste wedstryd op die kalender.

Atlético de Madrid is die enigste span wat tot dusver 'n onoorwonne lopie in La Liga handhaaf, ná ses wedstryde. Tot dusver het die span net een doel in hul vorm afgestaan ​​en in daardie tydperk gemiddeld 2,0 doele aangeteken. Die Indiërs sal die besoek aflê ná 'n segereeks van twee wedstryde ná 'n tuisoorwinning van 2-0 oor Real Betis vir die laaste keer hierdie seisoen.

Kop-aan-kop Osasuna teen Atletico Madrid (h2h)

• Die besoeker is onoorwonne in die laaste vier wedstryde.
  • Die gashere het net een van hul laaste vyf algehele oorwinnings aangeteken.
  • Die vorige ontmoeting het 'n wegholoorwinning van 0-5 vir Los Indios opgelewer.
  • Albei spanne het in hul laaste vyf wedstryde nie punte aangeteken nie.
  • Slegs een van die laaste tien wedstryde het onbeslis geĂ«indig.
  • Die gasheer het slegs een oorwinning in die laaste ses wedstryde tuis behaal.

Voorspelling Osasuna vs Atletico Madrid

Osasuna sal probeer voortbou op hul onoorwonne lopie van drie wedstryde in die liga, maar om Simeone en sy manne te verslaan is makliker gesĂŞ as gedaan. Met 'n sterk span in die hand kan Los Indios vir die tuisspan se verdediging baie moeilik wees om beheer te behou.

Die tuisspan trek Saterdag voordeel uit die veldvoordeel in die wedstryd, wat hul enigste hulpbron in die volgende wedstryd teen die rojiblancos is. Verder het Atlético de Madrid nog geen van hul ligawedstryde tot dusver binne hul kalender verloor nie.

Met die toevoeging van Luis Suárez is hul aanval wat deur Llorente M en João Félix gevorm is, in die middelsone beklemtoon met 'n gemiddeld van 2,0 doele in die veldtog. Die wenk van meer as 1,5 doele dien dus waarskynlik die doel van doelgebied-punters.

Daar is geen twyfel dat die wedstryd besig is om 'n voltydse wegoorwinning te wees nie. Dit is egter veiliger om te aanvaar dat die besoekers minstens een van die twee helftes van die wedstryd binne negentig minute sal wen. Daarom sal die raad vir Atlético de Madrid om een ​​van die helftes van die konfrontasie te wen waarskynlik die beste weddenskap vir wedders wees.