💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Datum: Saterdag 31 Oktober 2024
Begin 15:00 VK / 16:00 CET
Plek: Turf Moor (Burnley).

Chelsea het 'n moeilike begin van die seisoen gehad, maar dit betaal om te wen in Saterdag se Engelse Premierliga-kragmeting by Burnley.

Die Blues kom na 'n klinkende 4-0 oorwinning in Krasnodar en het 'n reeks van drie agtereenvolgende gelykopuitslae in alle kompetisies geëindig.

Dit sal vir Frank Lampard bemoedigend wees dat Hakim Ziyech uiteindelik sy naam op die puntelys het en dat mense soos Timo Werner en Christian Pulisic bymekaarkom om die oorwinning in Rusland te voltooi.

Chelsea het Manchester United verlede week in die Premierliga verslaan en sal hul derde oorwinning van die seisoen in 7 pogings soek.

Burnley is 'n skaduwee van hul eertydse self en is aan die verkeerde kant van die tafel gevang en het tot dusver 5 wedstryde gelykop gespeel.

Hulle het verlede week 1-0 teen die Spurs verloor en dit beklemtoon weereens hul probleme in die punteleerafdeling. Chris Wood ontbreek en het tot dusver net 1 doel aangeteken, terwyl mede-aanvallers Ashley Barnes, Jay Rodriguez en Michael Vydra nog nie 'n doel hierdie seisoen aangeteken het nie.

Dis hoekom die Blues teen 1,50 laag geprys word om op Turf Moor te wen, terwyl die besoekers teen 5,50 kan wed.

Burnley teen Chelsea Kop aan kop

Daar was 12 Premierliga-byeenkomste tussen hierdie twee spanne sedert 2009 en Chelsea het 'n uitstekende rekord van 8 wen. Burnley het net een keer daarin geslaag om te wen, terwyl 3 tot stilstand gekom het.

In verlede seisoen se wedstryd het die Blues albei wedstryde gewen, 3-0 op Bridge en 4-2 op Turf Moor.

In die laaste 6 direkte konfrontasies was daar meer as 2,5 doele.

En uiteindelik het Chelsea 5 gewen en die ander gelykop in die laaste 6 besoeke aan hierdie stadion.

Voorspelling Burnley vs Chelsea

Met 'n uitstekende h2h-rekord en uitstekende tellingvorm aan sy kant, moet hy nie verder kyk as 'n Blues-oorwinning Saterdag nie. Frank Lampard se aanklagte het 'n paar probleme in die verdedigingsgebied, maar behoort goed te hanteer met 'n aanvallende eenheid wat hierdie seisoen net 1 doel aangeteken het.

Benewens die goeie opsies vir die Blues op die bank en as Lampard besluit om Werner te laat rus, bied dit 'n geleentheid vir jong Tammy Abraham of Olivier Giroud en dit is ook die geval vir Kai Havertz, wat 'n byna soortgelyke plaasvervanger in Pulisic het. . of Mason Mount.

Ons kan ook sien dat die wedstryde waarby Chelsea betrokke was, in die tweede helfte oopgemaak het en 5 van die 6 wegdoele hierdie seisoen in die laaste 45 minute van die wedstryd plaasgevind het en daarom is meer as 1,5 doele in die tweede helfte 'n goeie klaring.