????Direkt källa från LEAGUELANE.com. För dagliga lönsamma tips besök deras länk PREMIUM FÖRUTSÄTTNINGAR.

Europeiska ligan
Datum: onsdagen den 4 november 2024
Börjar kl. 20 Storbritannien / 00 CET
Plats: Slavutych-Arena (Zaporizhia).

Zorya ligger i botten av tabellen, utan poäng hittills under den här perioden. De kommer att ta emot efter en 1-2-förlust hemma mot sådana som Braga i Europa League. De åker hem efter oavgjort 1-1 borta mot Inhulets för sista gången i den ukrainska Premier League enligt schemat.

AEK Aten är en av de mest uppskattade klubbarna i Grekland, men har ännu inte tagit poäng den här säsongen i Europa Leagues gruppspel. Förra mötet blev en 1-2-förlust hemma mot Leicester i EL-matchen. Laget kommer på besök efter en 2-1 hemmaseger över OFI Kreta i den grekiska superligan.

Zorya vs AEK Aten Head to Head (h2h)

• Värden har inte hittat några grekiska klubbar i någon större tävling än.
  • Besökaren har redan mött ukrainska klubbar två gånger, men har inte vunnit någon av dessa matcher.

Zorya vs AEK Aten förutsägelse

I identisk form i grupp G i Europa Leagues gruppspel kommer Zorya att ha ett nära möte med sin grekiska motståndare, AEK Aten, på kalendern. Båda lagen har förlorat två matcher vardera i gruppen och har en liknande målkvot, med 1 gjorda mål mot 5 insläppta i utbytet.

Sammandrabbningen lär bli nära och det råder ingen tvekan om att det blir färre mål på nittio minuter, med tanke på båda lagens form. Att spela baserat på förlustrader i turneringen kan vara väldigt tungt för spelare på båda sidor.

1,5+ målstavlan kommer att räcka för målområdesmatchens behov, eftersom båda lagen sannolikt kommer att etablera ett skakigt försvar baserat på sina tidigare resultat. Vi kan också förvänta oss några mål, eftersom båda lagen gjorde mål inför nästa match.

Den dubbla chansen som gynnar AEK Aten kommer förmodligen att vara den bästa insatsen för spelarna. Anledningen till att rota för det gästande laget är mästerskapets överhöghet och styrkan hos ditt lag i förhållande till hemmalaget.