Stoke – Brentford förutsägelser och tips

Bwin tips och förutsägelserStoke – Brentford förutsägelser

Stoke – Brentford Tips & Odds. 24 oktober, 15:00 ENGLAND: Mästerskap – 7:e omgången.

Stoke v Brentford Förhandsvisning

• Stoke City visar rejäl motståndskraft under Michael O'Neill, efter att ha gjort tre oavgjorda av en förlust i sina tre senaste matcher. Trots att Stoke behållit tio mål hemma sedan O'Neills ankomst har Stoke gjort exakt två mål på sex hemmamatcher under samma period två gånger den här säsongen.
  • När värdarna vann med 1-0 i motsvarande match förra säsongen, har var och en av Stokes fyra senaste hemmaligasegrar, efter att ha hållit nollan, sett avgörandet komma före HT. Potters sak förstärks ytterligare av en stark vinstgrad på 60 % i lokala ligamatcher som lagts in som outside bets sedan början av 2019/20.
  • Efter att ha gjort två eller fler mål i 70,0 % av sina tio framträdanden i alla tävlingar hittills (90 minuter: G5, L3, L2), ser Brentford ut som värdiga motståndare. Dessutom gjorde Brentford sitt första på fyra raka matcher, vilket ytterligare adderade till det faktum att 72,73 % av de senaste 11 H2Hs i alla tävlingar har producerat under 2,5 mål totalt.
  • Brentford njuter av fyra matcher obesegrade i alla tävlingar, men du vet att de inte har skadat Stoke i någon av deras historiska 13 H2Hs sedan 1936 (D4, L9), och förlorade i fyra av sina fem senaste resor till Ceramics. Dessutom har gästande manager Thomas Frank sett sitt lag förlora med ett måls marginal på tre av sina senaste fem bortadagar.
  • Spelare att titta på: Nick Powell från Stoke har gjort mål i två av sina tre senaste ligamatcher och, efter att ha gjort ett nick nyligen, vet du att Brentford släppte in en nick senast.
  • Brentfords Ivan Toney har gjort mål i fyra raka ligamatcher och har gjort en halvdubbel i var och en av sina tre senaste matcher.
  • Het statistik: Sedan augusti 2019 har var och en av Stokes nio senaste ligaförluster sett dem lida efter exakt en timme.
Heads-up match: STOKE – BRENTFORD
18.07.20 CHA Prime Brentford 1: 0
01.04.20 FAC Brentford Prime 1: 0
21.09.19 CHA Brentford Prime 0: 0
01.12.19 CHA Brentford Prime 3: 1
11.08.18 CHA Prime Brentford 1: 1