????Direkt källa från LEAGUELANE.com. För dagliga lönsamma tips besök deras länk PREMIUM FÖRUTSÄTTNINGAR.

Frankrike - Ligue 1
Datum: Lördagen den 26 september 2024
Start kl. 16 Storbritannien / 17 CET
Plats: Stade Geoffroy-Guichard (Saint Etienne).

Den här matchen kommer säkert att bli ett intressant spektakel, eftersom två lag nära toppen av Ligue 1 möter varandra.

Saint Etienne och Rennes är fortfarande obesegrade, båda har vunnit 3 matcher och oavgjort 1 för 10 poäng vardera och ligger för närvarande på 1:a respektive 2:a plats. Så det ska bli väldigt spännande att se den här matchen på lördag eftermiddag.

Saint Etienne tappade säsongens första poäng borta från Nantes förra helgen, då matchen slutade 2-2, men på hemmaplan har man ett rekord på 100% där man redan har slagit Strasbourg och Lorient.

Rennes skulle gå till toppen av ligan med en vinst, så han har all motivation han behöver. Laget kommer till denna match med en seger i de tre senaste segrarna i rad och den sista matchen slutade med en 3-2-seger över Monaco, ett imponerande resultat.

På vägen slog Rennes Nimes och gjorde oavgjort mot Lille. De har redan gjort 5 mål på bortaplan.

Saint-Etienne mot Rennes: head-to-head

• Förra säsongen slutade den här ligamatchen 1-1.
  • Rennes har inte vunnit i Saint Etienne sedan 2011.
  • Sex av de tio senaste Ligue 1-mötena mellan klubbarna har slutat oavgjort.
  • I 5 av de sex senaste matcherna gjorde båda lagen mål.

Saint-Etienne vs Rennes: Förutsägelse

De två klubbarna står inför sina tuffaste matcher för säsongen och oron är att de skulle kunna avbryta varandra. Men det kan bli en avgjord vinnare i andra halvlek, när benen blir trötta.

Det är därför vi kommer att ratificera halvtidsresultatet oavgjort och för fler mål i 2:a halvlek. De två klubbarna kommer att spela väldigt nära bröstet och öppna upp och ta risker när matchen fortskrider, vi borde se ett mycket spännande spel där ingen kommer att vilja ge sig.

Saint-Etienne vs Rennes: speltips:

• Halvtid: oavgjort klockan 1,91 (10/11)
  • Hälften med flest poäng: 2:a halvlek på 2,10 (11/10)
  • Alltid bästa målskytt: Serhou Guirassy (Saint Etienne) på 3,00 (2/1).

Letar du efter fler spel? läs allt Franska Ligue 1 förutsägelser här eller hoppa till vår huvudsida sida med fotbollstips.