Reims – Strasbourg Förutsägelser, förutsägelser och tips

Bwin tips och förutsägelserReims – Strasbourg förutsägelser

Reims – Strasbourg Tips och odds. 1 november, 15 FRANKRIKE: Ligue 1 – omgång 9.

Reims – Strasbourg förhandsvisning

• Reims segerlösa sju matcher i Ligue 1 (L1) (D2, L5) tog slutligen ett slut när de slog Montpellier med 4-0 senast i vad som inte bara var deras första seger i kampanjen utan också deras högsta topp. Flygseger i klubbens historia! Det resultatet bibehöll också en ny trend, eftersom det första målet kom inom de första 20 minuterna av Reims senaste fem ligamatcher.
  • Men trots den eftertryckliga segern har poäng varit ett problem för Reims hemma, och de har därefter gjort under 1,5 mål per lag i 14 av sina senaste 15 hemmaligamatcher (G4, L6, L5). Dessa offensiva problem, som delvis är ansvariga för tre på varandra följande hemmaförluster i L1, har nu 'Les Rouges et Blancs' på gränsen till ett olyckligt nytt rekord, eftersom de aldrig har förlorat fyra raka hemmamatcher i den högsta kategorin.
  • När Strasbourg reser hit, förvänta dig en vinnare eftersom de är ett av endast tre L1-lag som ännu inte har dragits (W2, L6). En 3-0-seger på bortaplan i deras senaste utspel i division ett var dock anmärkningsvärd eftersom deras fyra senaste ligamatcher nu har sett dagens segerrika lag ta över HT:s ledning.
  • En upprepning av den segern kommer att kräva en bra start, eftersom Strasbourg bara har vunnit en av sina senaste 34 bortaligamatcher, där de släppte in först (W1, D7, L26). De har helt klart jobbat på defensiv soliditet från start, efter att ha hållit nollan i första halvlek i tre av L1:s fyra bortaresor den här terminen.
  • Spelare att titta på: Boulaye Dia skrev historia för sista gången genom att bli den första Reims-spelaren att göra 3+ mål i en L1-match sedan Santiago Santamaría 1978.
  • Ludovic Ajorque (STR) var matchens bästa målskytt i sina två bortamatcher den här säsongen.
  • Vinstsvit: en straff utdömd i Strasbourgs fem senaste bortamatcher i L1.
Head-to-head matcher: REIMS – STRASBOURG
02.09.20 L1 Strasbourg Reims 3: 0
01.07.20 COU Reims Strasbourg 1: 0 (0: 0)
18.08.19 L1 Reims Strasbourg 0: 0
04.03.19 L1 Strasbourg Reims 4: 0