????Direkt kĂ€lla frĂ„n LEAGUELANE.com. För dagliga lönsamma tips besök deras lĂ€nk PREMIUM FÖRUTSÄTTNINGAR.

den spanska ligan
Datum: söndagen den 18 oktober 2024
Börjar kl. 20 Storbritannien / 00 CET
Spelplats: Benito Villamarin Stadium (Sevilla).

Betis Àr pÄ en tÀt rad den hÀr sÀsongen och dök upp igen i den senaste matchen efter tvÄ raka förluster i deras spelschema. De har tre segrar pÄ sina fem senaste ligamatcher.

Förra mötet var pÄ bortaplan och besegrade Valencia med 0-2. Hemmalaget har gjort 7 mÄl i kampanjen hittills och slÀppt in 6 under samma period.

Real Sociedad kommer att ha en liten fördel i detta avseende, efter att ha gjort 7 mÄl och bara fÄtt 2 mÄl i gengÀld under samma period. Detta visar att vÀrden har ett mer skakigt försvar Àn den resande sidan.

Med bara ett nederlag pÄ sina fem matcher hittills den hÀr sÀsongen kommer La Real att göra besök efter en 3-0 hemmaseger över sÄdana som Getafe i den sista matchen pÄ kalendern.

Head to head Real Betis vs Real Sociedad (h2h)

• Endast tvĂ„ av de fem senaste matcherna slutade oavgjort.
  • Förra mötet gav Beticos en hemmaseger med 3-0.
  • BĂ„da lagen har gjort mĂ„l i tre av sina senaste fem matcher.
  • La Real har spelat in tre av sina fem senaste totalsegrar.
  • VĂ€rdarna Ă€r obesegrade i sina fyra senaste hemmamatcher.
  • GĂ€sten gjorde inget mĂ„l under de fyra tidigare besöken.

FörutsÀgelse Real Betis vs Real Sociedad

Det Àr inte sÄ stor skillnad mellan de tvÄ lagens form i den hÀr periodens kampanj. Deras poÀngsvit liknar den andra, förutom det skakiga vÀrdförsvaret i mitten. Men att spela hemma med fÀltfördelen kommer att hjÀlpa dem att förbereda ett bÀttre försvar inför nÀsta match.

Matchen ser ut att bli en actionfylld match pÄ Sevillas mark pÄ söndag. Vi kan förvÀnta oss att bÄda lagen hittar nÀtmaskorna pÄ nittio minuter med sin starka form. Att stÀnga hornen efter en seger i föregÄende match kommer ocksÄ att förbÀttra moralen hos spelarna i bÄda lagen.

DÀrför Àr ett BTTS-tips sannolikt ett lÀmpligt alternativ för matchspelarna. VÀrden utnyttjar terrÀngen i spelet. Dessutom har greenerna upprÀtthÄllit en obesegrad rad med nollan under de senaste fyra h2h-matcherna med La Real.

Det Àr dÀrför vi Àr skyldiga att stötta hemmalaget för att skapa fler möjligheter i matchen. Den dubbla chansen som gynnar Betis kommer sannolikt att vara den bÀsta satsningen för spelarna att fÄ anstÀndig avkastning frÄn matchen.