Polen – Italien Förutsägelser, förutsägelser och tips

Bwin tips och förutsägelserPolen – Italien förutsägelser

Polen – Italien Tips och odds. 11 oktober, 19:45 UEFA Nations League – League A – Tredje omgången.

Polen – Italien förhandsvisning

• Polen möter Italien i UEFA Nations League (UNL) igen efter två års väntan och vann bara tre av de tidigare 16 H2Hs (D7, L6). Polen har dock vunnit sex (L1) av sina senaste sju matcher, fem med över 2,5 gjorda mål och fyra har sett båda lagen i nätet. Som sagt, i nio av Polens senaste 13 matcher har minst ett lag misslyckats med att göra mål.
  • På hemmaplan är Polen obesegrade i sex matcher (G5, L1) och håller fyra nollan. I var och en av de fem matcherna som inte slutade mållösa gjorde värdarna först och dessutom gjorde Polen minst ett mål bortom den 76:e minuten i alla fem.
  • Under 2,5 mål (W2, D3, L1) har gjorts i Italiens tidigare sex UNL-matcher i historien, inklusive de två UNL H2H (W1, D1). Var och en av dessa tre vunna/förlorade matcher slutade 1-0, med det avgörande målet två gånger efter halvtid, inklusive Italiens UNL-vinst här.
  • Däremot har åtta av gästernas senaste nio matcher under EM 2024-kvalkampanjen sett mer än tre mål gjorda, där Italien har vunnit med minst tre mål under de tre senaste. Dessutom har var och en av Italiens fem senaste vinster fått dem att leda i HT "till noll", inklusive vinsten mot Moldavien i mitten av veckan.
  • Spelare att titta på: Kamil Grosicki (POL) gjorde ett hattrick i mitten av veckans första halvlek mot Finland. Han gjorde också ett matchvinnande mål i den senaste UNL-matchen (9 september).
  • Samtidigt gjorde Francesco Caputo (ITA) mål i första halvlek på sin premiär mot Moldavien mitt i veckan, men hans tre ligamål den här säsongen kom efter uppehållet.
  • Het statistik: Roberto Mancini har vunnit 15 av sina 22 landskamper för Italien (68,18%). Det är den högsta andelen bland Azzurri-tränare med minst 20 matcher i sin karriär.
Match mot varandra: POLEN – ITALIEN
14.10.18 A L Polen Italien 0: 1
07.09.18 A L Italien Polen 1: 1
11.11.11 FI Polen Italien 0: 2
12.11.03 FI Italien Polen 1: 3
30.04.97 banheiro Italien Polen 3: 0