Montpellier – Reims gissning

Bwin tips och förutsägelserMontpellier – Reims förutsägelser

Montpellier – Reims Tips och odds. 25 oktober, 15:00 FRANKRIKE: Ligue 1 – 8:e omgången.

Montpellier – Förhandstitt på Reims

• Med ett snitt på 3,60 mål per match under de senaste fem H2H i Ligue 1 (L1) på Stade de la Mosson, har denna sammandrabbning mellan Montpellier och Reims stor potential för mål. Dessutom, med minst ett mål i den 70:e minuten eller senare i sex av Montpelliers sju ligamatcher den här kampanjen, kan denna match få sen dramatik.
  • Värdarna är angelägna om att få en bra start, med tanke på att de har haft en ettmålsledning på HT i var och en av sina tre hemmasegrar den här säsongen (L1), efter att ha gjort första 20 minuterna vid två tillfällen. Intressant nog har tre av deras fem senaste hemmaförluster i L1 sett premiären gjort mål i exakt den sjätte minuten, inklusive deras sista H2H i L1 här.
  • Reims jagar fortfarande sin första vinst (D2, L5) och står därför inför sin sämsta Ligue (L1) start på en säsong i klubbens historia. Det är dock uppmuntrande att i 12 tidigare H2H-möten i Montpellier i deras L1-historia har Reims varit något dominerande och returnerat ett rekord på: W6, D1, L5 – GF 21, GA 21.
  • Fans bör förvänta sig tidig action här, eftersom öppningsmålet har gjorts före den 20:e minuten i alla utom en av gästernas fyra resor den här säsongen. Detta har också varit fallet i var och en av de tre senaste L1 H2H som hölls här. Två tredjedelar av gjorda/insläppta mål under den perioden kom före HT.
  • Spelare att titta på: Gaëtan Laborde har varit Montpelliers bästa målskytt i fyra av sina sex senaste ligamatcher. Reims unge El Bilal Touré var den första målskytten för sitt lag i tre av deras senaste fyra L1-matcher som såg honom göra mål.
  • Vinstsvit: Montpellier är segerlösa i fem konkurrenskraftiga matcher dömda av Willy Delajod (L1, L4), inklusive två förluster mot Reims förra säsongen.
Heads-up-spel: MONTPELLIER – REIMS
17/12/19 COU Reims Montpellier 1: 0
19,10,19 L1 Reims Montpellier 1: 0
24/02/19 L1 Montpellier Reims 2: 4
01.09.18 L1 Reims Montpellier 0: 1