????Direkt källa från LEAGUELANE.com. För dagliga lönsamma tips besök deras länk PREMIUM FÖRUTSÄTTNINGAR.

Champions League-ställning
Datum: onsdagen den 25 augusti 2024
Börjar kl. 18 Storbritannien / 30 CET
Plats: Huvepharma Arena (Razgrad).

Ludogorets har tre matchers vinstsvit den här säsongen efter en 1-4-seger borta mot Cherno More i Bulgariens Purva Liga. De var mästare i den ligan förra säsongen med en fördel på 13 poäng gentemot sina släktingar i tabellen.

Värdarna besegrade Buducnost hemma hos den senare med 1-3 för att nå kvartsfinalen i CL-ställningen denna säsong.

FC Midtjylland gjorde 82 poäng på 36 ligamatcher i Super League förra säsongen. De hade en ledning på 14 poäng över tvåan i tabellen. Wolves var danska Super League-mästare förra säsongen efter att ha förlorat hemma mot Aalborg i den senaste ligadrabbningen förra månaden.

I slutet av säsongen tappade Wolves poäng med tre segerlösa möten på sina fem senaste ligamöten. Sedan dess har besökaren inte spelat någon större tävling i sin kalender, vilket kommer att vara ett bekymmer för resenärerna.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Head to Head (h2h)

Lagen har inte mötts tidigare på senare tid.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Förutsägelse

Ludogorets schemalagda vinstsvit kommer att öka deras chanser att vinna matchen på nittio minuter. Att spela hemma kommer att ge värden en fördel på planen, och det är säkrare för spelarna att gå med en hemmavinst i matchen för att få anständig avkastning.

De danska styrkorna kommer inte att dra sig tillbaka mot värden utan kamp. De har bra rekord på schemat för att vara ett starkt väglag. Därför kommer BTTS sannolikt att vara användbar för spelarna, med tanke på att det sannolikt kommer att bli mer än 1,5 mål på nittio minuter.