Lorient – ​​Nantes förutsägelser, förutsägelser och tips

⚽ Förutsägelser Lorient – ​​Nantes

Lorient – ​​Nantes Tips och odds. 8 november, 15:00 FRANKRIKE: Ligue 1 – 10:e omgången.

Lorient – ​​Förhandsvisning av Nantes

• Lorient ligger över de tre nedersta i Ligue 1 (L1) på målskillnad först efter att ha vunnit en av sina senaste åtta ligamatcher (G1, L2, L5), även om tre av deras förluster har skett med enmålsmarginaler. Lorient, det enda L1-laget som fortfarande leder HT den här säsongen, gjorde sju av sina 12 L1-mål efter den 60:e minuten. Det hjälpte honom dock att vinna två av de fem matcherna där han släppte in först (G2, L3), även om han ännu inte har vunnit någon av ligamatcherna där han gjorde det första målet (D1, L2).
  • Det är dock oroande att Lorient inte har vunnit under de senaste sju L1 H2H (D2, L5). De har inte heller vunnit hemma under de tre senaste L1-matcherna (D1, L2), och förlorat fem poäng efter att ha gjort det första i två av dessa matcher.
  • Nantes vann bara en av de sex senaste L1-matcherna (W1, L1, L4) och i fem av dem släppte de in mer än 2 mål. Förvänta dig dock sena åtgärder, eftersom sju av Nantes 13 "självmål" i L1 kom efter den 60:e minuten, med fem insläppta i perioden 61-70, som var obesegrade i Nantes L1-matcher (G6, D1).
  • Gästerna är segerlösa på bortaplan den här säsongen L1 (L1, L3) och har misslyckats med att göra mål mot HT i tre av dessa fyra matcher. Därefter led de först (och förlorade) i de tre senaste.
  • Spelare att titta på: Yoane Wissa har gjort sina tre senaste mål på övertid i L1, dubbelt så många som Lorients främste målskytt. Samtidigt gjorde Imrân Louza från Nantes sina mål i L1 före HT och från straffpunkten.
  • Intressant statistik: Lorient har hållit nollan i sina senaste 19 hemmamatcher i högstaligan, även om de bara har släppt in 11 mål.
Heads-up match: LORIENT – NANTES
29.04.17 L1 Nantes Lorient 1: 0
15.10.16 L1 Lorient Nantes 1: 2
27.07.16 CF Lorient Nantes 0: 1