????Direkt källa från LEAGUELANE.com. För dagliga lönsamma tips besök deras länk PREMIUM FÖRUTSÄTTNINGAR.

Sverige – Allsvenskan
Datum: Måndagen den 2 november 2024
Börjar kl. 18 Storbritannien / 00 CET
Plats: Olympia (Helsingborg).

Helsingborgs kamp fortsätter i allsvenskan den här säsongen då de tappar till 14:e plats i tabellen med bara 22 poäng på 25 matcher. Laget har fyra matcher utan vinst med bara ett oavgjort resultat och kommer att vara värdar efter en 3-2 förlust mot Örebro senast på programmet.

Malmös obesegrade löpning i ligan skadades tidigt men de behöll ledningen intakt med 50 poäng på 25 försök. Laget kommer att göra besök efter en 3-1 hemmaseger mot Göteborg som i kampanjen.

Helsingborg vs Malmö Head-to-head (h2h)

• Besökaren registrerar fyra av de fem senaste totalsegrarna.
  • Förra mötet gav Malmö hemmaseger med 4-1.
  • Di Blae är obesegrad de senaste fyra matcherna.
  • Endast en av de senaste 11 matcherna slutade oavgjort.
  • Båda lagen har gjort mål i två av sina senaste fem matcher.
  • Hemmalaget vann endast en seger på de senaste 7 hemmamatcherna.

Helsingborg vs Malmö Prediction

Det råder ingen tvekan om att matchen har förvandlats till en omgång av målskyttar under de nittio minuterna, samtidigt som det gynnade gästlaget för de tre poäng som erövrades i konfrontationen. Helsingborg har bara vunnit en av sina fem senaste matcher på programmet, och det också i Svenska Cupen.

Hemmalaget tar fördel av planen, men en rad raka segrar på de fyra senaste försöken är ingen bra form för hemmalaget. Dessutom toppar Malmö tabellen och har ett övertag på 28 poäng mot de röda i serietabellen under denna period.

En bortavinst på heltid kommer sannolikt att vara spelarnas bästa insats. Dessutom kommer även tipset på mer än 2,5 mål att vara ett lämpligt alternativ att överväga i matchen med tanke på att hemmalaget har ett instabilt försvar på hemmaplan i kampanjen hittills den här säsongen.