????Direkt källa från LEAGUELANE.com. För dagliga lönsamma tips besök deras länk PREMIUM FÖRUTSÄTTNINGAR.

den spanska ligan
Datum: söndagen den 25 oktober 2024
Börjar kl. 18 Storbritannien / 30 CET
Plats: Alfonso Pérez Coliseum (Getafe).

Getafe återhämtade sig snabbt från en 3-0-förlust mot Real Sociedad i sin sista match den här säsongen. En 1-0 hemmaseger över Barcelona i den sista ligamatchen kommer att stärka spelarnas moral på väg mot ännu en hemmamatch på kalendern. Efter att bara ha förlorat en av sina fem ligamatcher hittills kommer värden att bli en tuff motståndare i söndagens match.

Granada är obesegrade i sina två sista matcher för säsongen efter en 1-0 hemmaseger över Sevilla i spelschemat. Besökaren har också samma poäng som hemmalaget i tabellen och tar 10 poäng på de fem seriematcherna. Det är viktigt att markera att de två matcherna där Nasrid tappade poäng var på bortaplan, i La Liga den här säsongen.

Head to head Getafe vs Granada (h2h)

• Besökaren registrerar fyra av de fem senaste totalsegrarna.
  • Förra sammandrabbningen gav Nazários en hemmaseger med 2-1.
  • Båda lagen har gjort mål i sina senaste sju matcher.
  • Endast tre av deras senaste tio möten slutade oavgjort.
  • Värden förlorade bara två av sina sex hemmamatcher totalt.

Förutsägelse Getafe vs Granada

Getafe har spelat lite långsamt och säkert i mitten. Hemmalaget har gjort och släppt in bara 5 respektive 3 mål den här säsongen i kampanjen hittills. Under tiden gjorde Granada 7 mål och fick 8 mål i gengäld.

Genom att anställa fler forwardsspelare omsatte Nasriderna fler möjligheter till mål, men störde samtidigt försvaret för att komma tillbaka på plats på en snabb kontring. Detta visar att deras svaga försvar kan vara ett problem när man spelar på bortaplan.

Hemmalaget kommer sannolikt att dra nytta av detta i nästa match, så att satsa på en hemmaseger vid full tid tjänar förmodligen syftet med spelet. Vid 1,80 kommer kanten som Getafe vinner sannolikt att generera anständiga vinster för spelarna.

Dessutom har José Bordalas och hans mannar vunnit alla tre ligamatcherna på hemmaplan den här säsongen, utan att släppa in ett enda mål. Med fördelen på marken är rådet till Getafe att vinna en av matchens två halvlek förmodligen den bästa insatsen, med tanke på att de kan nå nollan på nittio minuter.