????Direkt kĂ€lla frĂ„n LEAGUELANE.com. För dagliga lönsamma tips besök deras lĂ€nk PREMIUM FÖRUTSÄTTNINGAR.

UEFA Europa League
Datum: Torsdagen den 29 oktober 2024
Börjar 17 Storbritannien / 55 CET
Plats: Ghelamco Arena (Gent).

Gent inledde EL-gruppspelet den hÀr sÀsongen med ett nederlag. Liberec tog de tre poÀngen till belgierna med 1-0 pÄ resultattavlan. Buffalos kommer att ha tre raka förluster efter en 1-2-förlust hemma mot Genk i Jupiler Pro League.

EL:s 2-0 hemmaseger över Crvena Zvezda i den första omgÄngen hjÀlpte Hoffenheim att ÄterhÀmta sig i form efter tvÄ raka förluster. Laget kommer att göra besök efter oavgjort 1-1 borta mot Bremen senast pÄ tyska Bundesliga-kalendern.

Gent vs Hoffenheim Head-to-head (h2h)

Lagen har inte mötts tidigare pÄ senare tid.

FörutsÀgelse Gent vs Hoffenheim

Nederlag mot Dynamo Kiev i Champions League placerade Gent i Europa League den hÀr sÀsongen. Men vÀrdarna har inte Àndrat form utanför den inhemska ligan, eftersom de startade EL:s kampanj med nollan.

Med bara en seger pÄ de sju senaste mötena i den allmÀnna kalendern utgör inte hemmalaget nÄgot stort hot för gÀsterna i nÀsta match. Dessutom bör Hoffenheim vÀrma upp med bara tre förluster pÄ sina senaste tio matcher i alla större tÀvlingar i deras kalender.

Hoffenheim Àr obesegrade i sina tvÄ senaste matcher i bra form och kommer pÄ besök efter en gruppseger hemma mot Crvena Zvezda. Med bra form pÄ vÀgen kommer Die Kraichgauer att vara favoriter för att ha mer inverkan pÄ spelet Àn vÀrdarna.

Baserat pÄ denna statistik kan vi förvÀnta oss en lÄngsam mitt i spelet; förmodligen under 3 mÄl pÄ nittio minuter. DÀrför Àr tipset under 3,5 mÄl förmodligen det bÀsta alternativet för spelarna. Dessutom kommer rÄdet till Hoffenheim att vinna en av de tvÄ halvlekarna av spelet ocksÄ vara praktiskt för att generera anstÀndig avkastning.