????Direkt källa från LEAGUELANE.com. För dagliga lönsamma tips besök deras länk PREMIUM FÖRUTSÄTTNINGAR.

tyska Bundesliga
Datum: Lördagen den 3 oktober 2024
Börjar kl. 14 Storbritannien / 30 CET
Plats: Commerzbank-Arena (Frankfurt).

Eintracht Frankfurt inledde den nya upplagan av Bundesliga med en 1-1 hemmamatch mot Bielefeld. Förra mötet var på bortaplan och besegrade Hertha Berlin med 1-3 på resultattavlan.

Eagles var nionde i ligan förra säsongen i tabellen. Hemmalaget ligger sju poäng efter gästlaget i tabellen, efter att ha lagt till 45 poäng på 34 matcher.

Hoffenheim, å sin sida, hade en hyfsad säsong i Bundesliga och var sexa i den totala ligaställningen. De inledde den nya säsongen med en kalendervinstsvit.

Med 7 gjorda mål på de två matcherna hittills ligger Hoffenheim kvar i en stark position i Frankfurt-matchen. De kommer på besök efter en 4-1 hemmaseger mot Bayern München i ligan.

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim Head-to-head (h2h)

• Värdarna är obesegrade i sina sex senaste matcher.
  • Båda lagen har gjort mål i fem av sina senaste sex matcher.
  • Förra mötet gav en 1-2-seger för Eagles.
  • Fyra av de tio senaste matcherna slutade oavgjort.
  • Hemmalaget är obesegrat på hemmaplan under de fyra senaste matcherna.

Förutsägelse Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim

Båda sidornas sammandrabbningar fick båda lagen att göra mål i matchen. Detta visar att ingen av dem har ett stabilt försvar bakom sig. Av dessa släppte Frankfurt in 2 mål, medan gästlaget släppte in 3 mål under samma period.

Med tanke på att lagen har ett instabilt försvar som inte står emot deras anfall kan vi förvänta oss att matchen slutar med många mål. Båda lagen måste skapa många chanser tills den tjocka kvinnan sjunger i matchen, så en BTTS kommer också att vara användbar för spelarna.

Frankfurt utnyttjar planen i spelet och ger värden ett litet övertag gentemot Hoffenheim. Gästen är i bra form på bortaplan med tanke på förra säsongens prestation i Bundesliga.

Det säkraste spelet för spelarna kommer att satsa på en dubbel chans att gynna Eintracht Frankfurt i matchen för anständig avkastning. Dessutom har hemmalaget inte förlorat under de senaste fyra h2h-matcherna på hemmaplan, vilket stödjer möjligheten till hemmaseger på nittio minuter.