????Direkt källa från LEAGUELANE.com. För dagliga lönsamma tips besök deras länk PREMIUM FÖRUTSÄTTNINGAR.

Börjar kl. 19 Storbritannien / 30 CET
Plats: WWK Arena.

Augsburg har nyligen förbättrat sin form och är därför favoriter att möta Fortuna Duesseldorf på WWK Arena.

• Augsburg form: 15 matcher – 5 vinster – 5 oavgjorda – 5 förluster – 20 poäng.
  • Fortuna Dusseldorf form: 15 matcher – 3 vinster – 3 oavgjorda – 9 förluster – 12 poäng.

Augsburg vs Fortuna Düsseldorf Head-to-head (h2h).

Värden har noterat tre av de fem senaste segrarna i sina matcher.

Förra mötet i januari 2019 gav Düsseldorf en 1-2 bortavinst.

Värdarna har ännu inte vunnit hemma i en Bundesligamatch.

Båda lagen har gjort mål i fyra av sina senaste fem matcher.

Förutsägelse Augsburg vs Fortuna Düsseldorf

Med en rafflande 2-4 slog Augsburg Hoffenheim i den senaste ligamatchen på bortaplan. Det markerade hans femte obesegrade ligamatch den här säsongen.

Augsburg kommer också att vara glada att gå hem eftersom de är starkare på hemmaplan. Naturligtvis har tre av deras fem matcher totalt varit på hemmaplan.

Dessutom är de inne på en två-match segerserie på sin egen gräsmatta. Därför blir det svårare för Düsseldorf att ta sig över värdarna i hemmafördelen.

Samtidigt kommer Fortuna Dusseldorf att leta efter de tre poängen för att klättra i mästerskapet. Därför kan vi förvänta oss att båda lagen försvarar sig bra och troligen producerar mindre mål i drabbningen.

Å andra sidan tog Düsseldorf emot RB Leipzig i förra matchen, som slutade med en 0-3-förlust för värdarna. På sistone var det deras tredje förlust på fem matcher utan vinst.

Dessutom har den gästande kontingenten vunnit bara en av åtta bortamatcher hittills den här säsongen.

Därför är det troligt att värden får matchens tre poäng.

Dessutom gjorde Augsburg 24 mål och släppte in 28 mål i processen efter 15 ligamatcher. Samtidigt gjorde Düsseldorf bara 16 mål på 15 matcher, men släppte in 32 mål under samma period.

Därför kommer lagen som mest att försvara i matchen. Gästen hittar förmodligen inte nätmaskorna i matchen heller. Därför blir det troligen mindre än 3,5 mål på nittio minuter.