????Direkt källa från LEAGUELANE.com. För dagliga lönsamma tips besök deras länk PREMIUM FÖRUTSÄTTNINGAR.

tyska Bundesliga
Datum: Lördagen den 17 oktober 2024
Börjar kl. 17 Storbritannien / 30 CET
Plats: Schuco Arena.

Bayern är i fara nu efter nederlaget mot Hoffenheim. De lyckades vinna 4-3 över Hertha för att göra ett uttalande, men det var fortfarande inte på den nivå vi förväntar oss av en 3-poängsvinst nu.

Och det är i detta scenario som Die Blauen dyker upp, ett lag som flyttades upp till första divisionen först i slutet av förra säsongen. De frustrerade och målmedvetna Bayern borde ha en fältdag mot denna lågmälda motståndare.

De har också ett imponerande h2h-rekord mot denna motståndare genom åren (som är fallet med nästan alla lag i Tyskland).

Räknar nog med en storseger från Bayern München på lördag.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: head-to-head (h2h)

• Senast de två möttes på planen hade de titelförsvarade en 0-1-seger.
  • De hade också vunnit åtta av sina tidigare nio matcher.
  • Sedan 1997 har han bara förlorat två gånger mot sin rival.
  • Under de senaste 14 åren har värdarna aldrig gjort ett mål på denna stadion.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: Förhandsvisning

Uwe Neuhaus herrar förlorade med 1-0 på bortaplan den sista dagen, mot Werder Bremen. Efter att hemmalaget fått ett mål underkänt den 20:eº minut av VAR gjorde de upp om det med ytterligare ett mål sju minuter senare och höll ledningen fram till slutsignalen.

Samtidigt lyckades Hans-Dieter Flicks anklagelser en 4-3-seger hemma förra veckan mot Hertha. I en anfallsmästarklass gjorde Robert Lewandowski alla fyra målen för de regerande europamästarna. Faktum är att han satte vinnaren till 90+3.rd minut.

Framöver är Bayern lätt det bästa laget i världen för tillfället, och är fast beslutna att upprepa förra säsongens hjältedåd ännu en gång.

De möter ett nyuppflyttat lag utan toppflygningserfarenhet. Och direkt är det ett ojämnt spel.

Dessutom har Flicks herrar också ett dominant h2h-rekord mot denna motståndare. De kommer att försöka sätta på en oklanderlig prestation och, i processen, försöka radera minnet av Hoffenheims nederlag.

Med dessa observationer i åtanke borde Bayern München säkra de tre poängen, och det också med stil.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: speltips

• Bayern München -1.5 Asian Handicap @ 1.60 (3/5)
  • Över 2,5 mål av Bayern München-laget på 1,60 (3/5).

Letar du efter fler spel? läs allt Tyska Bundesliga förutsägelser här eller hoppa till vår huvudsida sida med fotbollstips.