????Direkt källa från LEAGUELANE.com. För dagliga lönsamma tips besök deras länk PREMIUM FÖRUTSÄTTNINGAR.

Datum: Torsdagen den 1 oktober 2024
Börjar kl. 15 Storbritannien / 00 CET
Plats: Yerevan Football Academy Stadium.

Efter två på varandra följande matcher avgjorda i förlängning kommer Ararat-Armenien att vara värd för den serbiska kontingenten i Jerevan.

I kvartsfinalen mötte hemmalaget Fola på hemmaplan som slutade oavgjort 3-3. På förlängningen gjorde de ett mål för att ta ledningen i matchen. De mötte Celje i semifinalen, som var oavgjord efter nittio minuter och en liknande 1–0-ställning i slutet av matchens förlängning.

Efter att ha förlorat semifinalen i Champions League-kvalet kommer Crvena Zvezda att pröva lyckan i finalen i Europa League-kvalet via direktplacering. De nuvarande Super League-mästarna kommer på besök efter två på varandra följande segrar i den nya upplagan av mästerskapet.

Ararat-Armenien vs Röda Stjärnan Belgrad förutsägelse

Ararat x Armenia har visat en mer defensiv spelstil i EL-kvalmatcherna den här säsongen, och de raka oavgjorda matcherna på nittio minuter är tydliga bevis på denna trend. Värden har fördelen på marken, men styrkan i deras lag kanske inte räcker för att hålla tillbaka Röda Stjärnan Belgrads anfall i matchen.

Crvena Zvezda gick direkt till finalen i turneringen. De har en segersvit i de två senaste matcherna i deras nationella mästerskap. Båda segrarna resulterade i nollan, så vi kan räkna med att gästerna kvalificerar sig till Europa League den här säsongen.

Baserat på statistiken ovan kommer du sannolikt att se färre mål i matchen. Matchen ser ut att bli en sämre affär och ett fall på 3,5 mål är förmodligen det bästa alternativet för spelarna. Dessutom kommer bortasegern på heltid också att hjälpa spelarna att få anständig avkastning från matchen på Jerevan Soccer Academy-stadion.