????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lÞnnsomme tips besÞk lenken deres PREMIUM SpÄdommer.

European League
Dato: onsdag 4. november 2024
Starter kl. 20 UK / 00 CET
Sted: Slavutych-Arena (Zaporizhia).

Zorya ligger nederst pÄ tabellen, uten poeng sÄ langt i denne perioden. De vil motta etter et 1-2-tap hjemme mot braga i Europa League. De drar hjem etter uavgjort 1-1 borte mot Inhulets for siste gang i den ukrainske Premier League etter planen.

AEK Athen er en av de mest anerkjente klubbene i Hellas, men har ennÄ ikke tatt poeng denne sesongen i Europa League-gruppespillet. Det forrige mÞtet sÄ et 1-2-tap hjemme mot Leicester i EL-kampen. Laget kommer pÄ besÞk etter en 2-1 hjemmeseier over OFI Crete i den greske superligaen.

Zorya vs AEK Athens mot hverandre (h2t)

• Verten har ikke funnet noen greske klubber i noen stĂžrre konkurranse ennĂ„.
  • Gjesten har allerede mĂžtt ukrainske klubber to ganger, men har ikke vunnet noen av disse kampene.

Zorya vs AEK Athen Prediction

I identisk form i gruppe G i Europa League-gruppespillet vil Zorya ha et nÊrt mÞte med sin greske motstander, AEK Athen, pÄ kalenderen. Begge lag har tapt to kamper hver i gruppen og har et tilsvarende mÄlforhold, med 1 mÄl scoret mot 5 sluppet inn i byttet.

Kampen ligger an til Ă„ bli tett, og det er ingen tvil om at det blir fĂŠrre mĂ„l om nitti minutter, med tanke pĂ„ formen til begge lag. Å spille pĂ„ grunnlag av tapsrekker i turneringen kan vĂŠre veldig tungt for spillere pĂ„ begge sider.

1,5+ mÄltavlen vil vÊre tilstrekkelig for mÄlomrÄdekampens behov, da begge lag sannsynligvis vil etablere et ustÞ forsvar basert pÄ tidligere resultater. Dessuten kan vi vente oss noen mÄl, ettersom begge lag scoret foran neste kamp.

Den doble sjansen som favoriserer AEK Athen vil trolig vĂŠre det beste alternativet for tippere. Grunnen til Ă„ rote for det gjestende laget er mesterskapets overlegenhet og styrken til laget ditt i forhold til hjemmelaget.