????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Dato: mandag 14. september 2024
Starter kl. 16 UK / 30 CET
Sted: Gazprom Arena (Sankt Petersburg).

Etter å ha vunnet tittelen forrige sesong, vil Gazprom Arena være vitne til sammenstøtet mellom Zenit og Arsenal Tula i nok en russisk Premier League denne sesongen.

Hvert lag har langt på vei hatt seks kamper denne sesongen. Med bare ett tap så langt, er Zenit på vei mot nok en tittel denne sesongen. De vil være bakerst i en målløs uavgjort borte mot Lokomotiv Moskva.

I mellomtiden skled Arsenal Tula ytterligere til bunnen av tabellen. Laget har kun 5 poeng på 6 spilte kamper så langt, takket være 1 seier og 2 uavgjorte i den perioden. De kommer på besøk etter et planlagt 2-1 hjemmetap mot Spartak Moskva.

Zenit vs Arsenal Tula mot hverandre (h2h)

• Verten har registrert syv av ni totale seire.
  • Det forrige møtet ga Zenit 0-1 borteseier.
  • Begge lag har scoret tre av sine siste fem kamper.
  • Kun én av de fem siste kampene endte uavgjort.
  • Vertene har tapt bare én gang på seks hjemmekamper.

Zenit vs Arsenal Tula Prediction

Zenit gled fra toppen av tabellen da deres løp med fire seire på rad i starten av sesongen ble avsporet av et bortetap mot Dynamo Moskva.

Etter å ha tapt bare én kamp og gitt at de er tilbake på sporet uavgjort siden forrige kamp, ​​vil Lions ha fordelen, i det minste i hvilken som helst halvdel av kampen.

Likevel er ikke Zeniters på resultattavlen, etter å ha scoret bare 10 ligamål så langt. Forsvaret forblir intakt med bare tre mål sluppet inn i samme periode.

Arsenal Tula scoret 6 mål og mottok 8 i retur, så ingen BTTS vil være et passende alternativ for spillere sammen med å tippe mindre enn 3,5 mål på nitti minutter.