????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Spania – La Liga
Dato: lørdag 3. oktober 2024
Starter kl. 20 UK / 00 CET
Sted: Mestalla Stadium (Valencia).

Valencia har vist blandet form i starten av denne nye sesongen. Og på hjemmebane er flaggermusene ubeseiret i begge kampene denne sesongen.

Forrige møte var på bortebane og beseiret Real Sociedad med 0-1. Det var deres andre seier på fire kamper sist på showet.

Betis startet sesongen med to seire på rad med nullen hver. Deres første kamp var på bortebane og de slo Alaves med 0-1 i den kampen.

De vant en hjemmekamp senere, men da ble det to strake tap for de store grønne. Laget kommer på besøk etter et 3-0 borteterlag mot Getafe, siste gang av sesongen.

Valencia vs Real Betis mot hverandre (h2h)

• Verten har notert fire av de fem siste sammenlagtseirene.
  • Det forrige møtet ga 2-1 hjemmeseier for Bats.
  • Begge lag har scoret i fire av sine fem siste kamper.
  • Kun én av de fem siste seriekampene endte uavgjort.
  • Vertene er ubeseiret hjemme i fire kamper.

Valencia vs Real Betis Prediction

Mestalla Stadium vil være vitne til nok et show når flaggermusene møter Real Betis på midten. Sistnevnte var bare vellykket én gang på sine siste ni h2t-møter. Basert på dette kan vi anta at hjemmelaget med hjemmefordelen sannsynligvis er favoritt til å vinne.

Valencia utnytter feltet og har kun tapt mot Betis én gang på hjemmebane siden 1990. I den lange perioden gjorde gjestene alt de kunne, men hadde aldri hell. Siden de er på tapsrekke, ser det ikke ut til å endre seg i deres neste kamp heller.

For å være på den sikre siden, vil den doble sjansen Valencia favoriserer i kampen sannsynligvis være det beste alternativet for tippere å tjene anstendig avkastning. I tillegg kan vi vente oss noen mål i kampen, siden i de to siste kampene hjemme for Bats har begge lag scoret.

Basert på denne statistikken vil tipset over 1,5 mål sannsynligvis komme godt med. I tillegg vil tipset til BTTS også følge fra målfeltet siden begge har god sannsynlighet i de nitti minuttene i Valencias felt.