????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

tysk Bundesliga
Dato: tirsdag 17. desember 2019
Starter kl. 19 UK / 30 CET
Sted: Stadion An der Alten Försterei (Berlin).

Union Berlin vil være vertskap for Hoffenheim i nok et Bundesliga-oppgjør. Hjemmelaget er favoritten i spillet basert på deres ligaprestasjoner og hjemmefordel.

• Union Berlin formtilstand: 15 kamper – 6 seire – 2 uavgjorte – 7 tap – 20 poeng.
  • Hoffenheim-form: 15 kamper – 6 seire – 3 uavgjorte – 6 tap – 21 poeng.

Union Berlin vs Hoffenheim Head-to-head (h2h).

Lagene har ikke møtt hverandre før i det siste.

Union Berlin vs Hoffenheim Prediction

Union Berlins siste løp av god form de siste åtte Bundesliga-kampene viser en lovende side for vertene.

Den nylige 1-1 bortekampen med Paderbon markerte deres fjerde kamp ubeseiret i de fem siste kampene. I tillegg ble de fem poeng bak de europeiske kvalifiseringsplassene.

De er imidlertid sterke hjemme. Tydeligvis, i de siste fem seirene totalt, var fire clean sheets, inkludert de to siste hjemme.

Derfor vil Union Berlin være en vanskelig kontingent å beseire på hjemmebane.

I mellomtiden har Augsburgs nylige besøk i Hoffenheim gitt dem sitt tredje tap på de fem siste kampene.

I tillegg vil besøkende reise på veien med sin forrige tur og gi et 3-1 tap til motstandere som RB Leipzig.

Bortsett fra det var Hoffenheim ubeseiret i de fire bortekampene som førte til dette tapet. Så vi kan forvente et nært møte i Berlin.

Til tross for at det var det opprykkede laget i blandingen på lavere nivå etter 10 år, viste Union Berlin bedre ro sammenlignet med erfarne lag i kampanjen.

Så vi kan hacke verten for å få den til å fungere bra. Ettersom gjesten også er sterk i tvisten, kan den heller ikke forkastes. Så det er tryggere å gå med en dobbelsjanse i spillet.

Dessuten scoret Union Berlin bare 19 mål på 15 kamper. I mellomtiden scoret Hoffenheim 21 mål i samme periode.

Likevel slapp verten bare inn 9 av de 20 målene de slapp inn totalt på hjemmebane. Dermed kan vi forvente at hjemmeforsvaret holder gjestene på avstand.

Derfor er det mulighet for en lavscore på ikke mer enn 3,5 mål på nitti minutter.