????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Tyskland – Bundesliga
Dato: lørdag 24. oktober 2024
Starter kl. 14 UK / 30 CET
Sted: Stadion An der Alten Försterei.

Iron Ones har hatt en positiv start på kampanjen denne sesongen. De tapte den første kampen mot Augsburg, men har vært ubeseiret siden den gang, til og med klart å uavgjort mot Borussia Mönchengladbach.

Brasilianerne fra Breisgau har også lignende statistikk å vise i 2024-21, og de har også hatt noen tøffe kamper underveis. De måtte møte slike som Wolfsburg og Dortmund i denne første fasen av kampanjen.

Likevel har begge lagene gjort det rimelig bra så langt og vil nærme seg dette sammenstøtet med den hensikt å få mest mulig ut av det.

Fremover endte de fleste h2h-oppgjørene mellom de to med mål fra begge lag. Og det ser ut til at det samme bør skje denne helgen.

Union Berlin vs Freiburg: Head to Head (h2h)

• Det siste oppgjøret endte med at Christian Streichs menn vant med 3-1, på hjemmebane.
  • Seks av syv tidligere møter hadde tre eller flere mål.
  • I denne arenaen klarte ikke vertene en eneste gang å score i en ligakamp.
  • I løpet av de siste fire årene har en kamp kun en gang endt målløs for begge lag.

Union Berlin vs Freiburg: Prediksjon

Uri Fischers menn spilte uavgjort 1-1 på bortebane den siste kampdagen, mot Schalke. Etter en målløs første omgang ga gjestene første blod med scoring tidlig i andre. Vertene klarte imidlertid å passe uavgjort på 70-talletº minutt.

I mellomtiden spilte brasilianerne fra Breisgau uavgjort 1-1 hjemme mot Bremen.

Fremover har Iron Ones scoret fire eller flere mål i to av de tre foregående kampene og har scoret i 18 av de siste 20 kampene totalt. På hjemmebane har han også scoret mål i 22 av sine siste 24 opptredener.

På den annen side har motpartene deres scoret mål i 13 av de siste 15 kampene totalt, og scoret totalt 13 mål på bare de fire siste kampene.

I tillegg har hvert h2h-oppgjør siden 2004 hatt tre eller flere mål, og på dette stadion har ingen av lagene klart å score bare én gang i hele h2h-historien.

Med denne statistikken i tankene, forvent begge lags mål på lørdag.

Union Berlin vs Freiburg: tippetips