????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Starter kl. 19 UK / 15 CET
Sted: Tottenham Hotspur Stadium.

Spurs har vært et av de beste lagene i ligaen de siste årene, og denne gangen er de enda bedre.

Årsaken er at Liverpool og Manchester Citys dominans ser ut til å skjelve for tiden, og dette er den perfekte muligheten til å bytte til Jose Mourinho. Og så langt har portugiseren og guttene hans hevet seg.

Denne helgen møter laget Gaviotas, et av de dårligste lagene i konkurransen i 2024-21. Det var faktisk ikke uventet i det hele tatt ettersom Graham Potters menn har vært et lag i lavere lag de siste årene.

Videre har Mourinhos menn en flott h2h-rekord mot denne rivalen de siste to tiårene, og spesielt på hjemmebane.

Som sådan forventes Tottenham å vinne nok en seier denne søndagen og fortsette sitt korstog for PL-tittelen.

Tottenham vs Brighton: Head to Head (h2h)

• Sist gang disse to lagene møttes, vant Spurs 2-1.
  • Han har scoret to eller flere mål på seks av de ni foregående møtene.
  • Siden 2005 har han kun tapt én gang mot sin rival.
  • På hjemmebane har Josés menn rekord på 100 % seire på 21St. århundre.
  • På hjemmebane scoret han to eller flere mål i alle kampene i denne perioden, bortsett fra ett.

Tottenham vs Brighton: Prediksjon

Spurs tok 1-0 borteseier på den siste dagen av kampen mot Burnley. I mellomtiden spilte Seagulls uavgjort 1-1 hjemme klokken 17º plasserte West Brom.

Videre var Mourinhos menn ubeseiret i 11 av sine tidligere 12 kamper, og hadde i prosessen notert en 1-6 seier på Old Trafford mot Manchester United og slått Chelsea i EFL Cup.

De har også bare tapt én gang i ligaen så langt denne sesongen, med det nederlaget mot de forsvarende mesterne Everton.

Faktisk var tapet til toffees også deres eneste tap de siste syv månedene. På den annen side er landsmennene deres i en sekvens av fem påfølgende seire og sluppet inn tre eller flere mål i tre av disse kampene.

De var også seierløse i 31 av sine tidligere 39 kamper totalt sett, og hadde holdt seg slik i 15 av sine tidligere 20 turer.

På toppen av alt dette har de også en rekord på 100 % veitap i H2H-møter de siste to tiårene.

Forvent derfor en Tottenham-seier for enhver pris denne søndagen.

Tottenham vs Brighton: tippetips

• Vinner: Tottenham @ 1,60 (3/5)
  • Over 1,5 Tottenham-mål til 1,60 (3/5).