????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Italia Serie A
Dato: søndag 8. november 2024
Starter klokken 14 Storbritannia
Sted: Grande Torino Olympiastadion, Torino.

Torino avsluttet til slutt sitt uønskede løp i Serie A ved å beseire Genoa (1-2) på onsdag, og ønsket å fortsette å forbedre prestasjonene mens de fortsetter den travle timeplanen med et hjemmeoppgjør mot Crotone. Laget er fortsatt på nedrykkssonen og ett poeng bak Spezia på 17. plass, desperat etter å få en god mulighet til å telle på søndag.

Toro var i toppform i den siste tredjedelen og begynner nå endelig å kapitalisere, med Andrea Belotti på topp med fire mål av seks siden landskamppausen i oktober. Nå håper de å beholde det slik, og vi ser dem gjøre det til tross for det åpenbare behovet for å forbedre seg bak og opprettholde en stabil bunnlinje.

Crotone har selv scoret mål, men de sitter bakerst da de ser lignende problemer bakerst fra start. De slapp inn seks mål i de to siste Serie A-kampene og trakk seg fra Coppa Italia med tap mot SPAL på straffe, etter uavgjort 1-1. Cagliari (4-2) og Atalanta (1-2) har begge poeng i ligaen og å gjøre mer mot Torino kan være en veldig vanskelig oppgave.

Torino vs Crotone Milan innbyrdes

Torino slo Crotone (4-1) da lagene møttes sist i april 2018.

Crotone har ikke slått Toro siden Serie B-oppgjøret i 2010.

Vi har sett tre seire for Torino og to uavgjorte på de fem siste kampene med totalt ni mål på de to siste.

Prediksjon Torino vs Crotone

Vi forventer nok en spennende kamp på søndag, men vi ser Torino bygge disse rekordene. Vi vil støtte dem til å endelig koble sammen to seire på rad, og å gå for 2.05 ser ut til å være den beste verdien på markedet. Det ser ut til at de viste mer enn poengene antydet tidlig, og vi ser Toro fange det.

Med det i tankene har vi sett dem slippe inn mange mål, og Crotone burde være i stand til å påvirke. Så vi satser også på en høyscorende konkurranse og støtter over 2,5 mål FT og BTTS klokken 2,00. Gjestene har scoret mål jevnlig og ønsker absolutt ikke å være enkle dukker i Torino.