Swansea – Millwall-statistikk

Bwin tips og spådommerSwansea – Millwall spådommer

Swansea – Millwall tips og odds. 3. oktober, 15:00 ENGLAND: Mesterskap – 4. runde.

• Swansea City startet sin ligakampanje ubeseiret på tre kamper (G2, L1) og har ennå ikke sluppet inn mål. De er også den eneste klubben i ligaen som ennå ikke har fått gult kort, og med fem av de seks siste kampene deres i H2H mot Millwall som har scoret under 2,5 mål, kan de understreke i en rekke forskjellige beregninger.
  • Forrige sesong scoret Swansea bare to hjemmemål i ligaen utover det 75. minuttet, men hadde også nest flest (sammenlagt) uavgjorte hjemmekamper (13). Deres "målspredning" på hjemmebane er uansett moderat, med Swansea som slipper inn 2+ mål bare én gang i 15 lokale ligakamper, men scorer 3+ mål bare to ganger.
  • Totalt sett har Millwall vært tøffe å slå i en stund, og tapt bare fire av sine tidligere 18 ligakamper (G7, D7, L4), med bare fire som har sett over 2,5 mål. Dessuten er Millwall-sjef Gary Rowett personlig glad i å møte Swansea, og unngå tap i de tre foregående H2H-møtene (G2, D1), hvor begge vant 1-0.
  • 'Lions' har vunnet fem av sine ni siste borteligakamper (G5, D2, L2), og de syv vunne/uavgjorte kampene har gjort rent bord. Selv om de ofte vinner tette kamper, har deres siste fem borteliga-tap i gjennomsnitt vært relativt høye 4,20 mål per kamp.
  • Spillere å se: Swansea har vunnet sine fem siste hjemmeligakamper der Andre Ayew har scoret, inkludert fire mål etter 60 minutter.
  • Millwalls Jed Wallace har scoret i påfølgende ligakamper for klubben sin, mens syv av hans ni siste ligamål har kommet i bortekamper.
  • Nøkkelstatistikk: Forrige sesong slapp Millwall inn færrest bortemål i øvre halvdel av divisjonen (0,30 per kamp i snitt).
Heads-up-kamp: SWANSEA – MILLWALL
30/06/20 CHA Millwall Swansea 1: 1
23.11.19 CHA Swansea Millwall 0: 1
09.02.19 CHA Swansea Millwall 1: 0
01.09.18 CHA Millwall Swansea 1: 2
30.04.11 CHA Millwall Swansea 0: 2