Stoke – Brentford spådommer og tips

Bwin tips og spådommerStoke – Brentford-spådommer

Stoke – Brentford tips og odds. 24. oktober, 15:00 ENGLAND: Mesterskap – 7. runde.

Stoke v Brentford forhåndsvisning

• Stoke City viser virkelig motstandskraft under Michael O'Neill, etter å ha trukket tre av ett tap i de tre siste kampene. Likevel, til tross for å ha holdt ti mål hjemme siden O'Neills ankomst, har Stoke scoret nøyaktig to mål på seks hjemmekamper i samme periode to ganger denne sesongen.
  • Med vertene som vant 1-0 i det tilsvarende oppgjøret seg imellom forrige sesong, har hver av Stokes fire siste hjemmeligaseiere, etter å ha holdt nullen, sett avgjørelsen komme før HT. Potters' sak er ytterligere forsterket av en sterk seierrate på 60 % i lokale ligakamper som er lagt inn som outside-spill siden starten av 2019/20.
  • Etter å ha scoret to eller flere mål i 70,0 % av sine ti opptredener i alle konkurranser så langt (90 minutter: G5, L3, L2), ser Brentford ut som verdige motstandere. Videre scoret Brentford sitt første på fire påfølgende kamper, noe som ytterligere legger til det faktum at 72,73 % av de siste 11 H2H-ene i alle konkurranser har produsert under 2,5 mål totalt.
  • Brentford nyter en serie på fire kamper ubeseiret i alle konkurranser, men du vil vite at de ikke har skadet Stoke i noen av deres historiske 13 H2H-er siden 1936 (D4, L9), og tapte i fire av sine fem siste turer til Ceramics. I tillegg har gjestende manager Thomas Frank sett laget sitt tape med ett måls margin på tre av de siste fem bortedagene.
  • Spillere å se på: Stokes Nick Powell har scoret i to av de tre siste ligakampene sine, og etter å ha scoret nylig en heading, vil du vite at Brentford slapp inn en heading sist.
  • Brentfords Ivan Toney har scoret i fire ligakamper på rad og har scoret en halvdobbel i hver av sine tre siste kamper.
  • Hot stat: Siden august 2019 har hvert av Stokes ni siste ligatap sett dem lide etter nøyaktig én time.
Heads-up-kamp: STOKE – BRENTFORD
18.07.20 CHA Prime Brentford 1: 0
01.04.20 FAC Brentford Prime 1: 0
21.09.19 CHA Brentford Prime 0: 0
01.12.19 CHA Brentford Prime 3: 1
11.08.18 CHA Prime Brentford 1: 1