????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Spartak Moscow vs Lokomotiv Moscow Russian Premier League Prediksjon av LeagueLane

Dato: søndag 23. august 2024
Starter kl. 17 UK / 00 CET
Sted: Otkrytiye Arena (Moskva).

Spartak Moskva kom seg etter borteseieren i forrige sesongs siste kamp og er ubeseiret i den nye utgaven av Premier League så langt etter tre kamper.

Det forrige møtet var på bortebane og de delte byttet med FC Ufa med 1-1. To av deres tre oppgjør så langt har sett begge lag score.

Lokomotiv er ikke langt bak, da de også er ubeseiret i sine tre siste kamper på kalenderen. De er fortsatt to poeng foran hjemmelaget på tabellen.

Loko har holdt nullen i de to seirene denne sesongen. Bortelaget kommer imidlertid på besøk etter uavgjort 1-1 på bortebane mot FC Ural sist for mesterskapet.

Spartak Moskva vs Lokomotiv Moskva Innbyrdes (h2t)

• Verten er ubeseiret på de siste fem kampene.
  • Det forrige møtet resulterte i uavgjort 1-1 på dette spillestedet.
  • Verten har notert fire av de fem siste sammenlagtseirene.
  • Tre av de fem siste kampene deres endte uavgjort.

Spartak Moscow vs Lokomotiv Moscow Prediction

Spartak Moskva scoret 5 mål og slapp inn 3 mål. I mellomtiden kommer gjestene med 4 innslupne mål mot 1 mål i bytte i samme periode på tre kamper for mesterskapet.

Basert på denne statistikken kan vi støtte en BTTS i spillet sammen med forslaget om mer enn 1,5 mål som dekker spillets målområde slik at spillere kan tjene anstendig avkastning.

Siden begge lag er like sterke, vil dobbeltsjansen være det sikreste alternativet. Rojiblancos har ikke tapt mot gjestene på fem timer i timen. I tillegg vant Loko kun én seier på de ti siste møtene med verten.

Derfor er den doble sjansen som favoriserer Spartak Moskva trolig spillernes beste innsats på kampen.