????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

European League
Dato: onsdag 4. november 2024
Starter kl. 17 UK / 55 CET
Sted: Yeni 4 Eylul Stadyumu (Sivas).

Det blir kampen om de siste innbyggerne i gruppe I i EL gruppespillet, når Sivasspor og Qarabag møter hverandre i Sivas. Etter å ha tapt begge turneringskampene sine i starten av denne perioden, har begge lag ennå ikke tatt noen poeng.

Sivasspor blir vert etter å ha tapt en hjemmekamp mot M. Tel Aviv i forrige EL-møte. I mellomtiden kommer Qarabag på besøk etter et 1-3 hjemmetap mot Villarreal for siste gang på programmet. Forvent en treg kamp i neste oppgjør på onsdag.

Sivasspor vs Qarabag innbyrdes (h2t)

Landslagene har ikke møtt hverandre før i nyere tid, og heller ikke noen klubb fra motstanderlandene.

Prediksjon Sivasspor vs Qarabag

Kampen ser livløs ut ettersom begge lag er på vei ned i Europa League-formen denne sesongen i gruppespillet. Vi kan imidlertid forvente at konfrontasjonen vil produsere minst to mål på nitti minutter.

Her er hvorfor; Sivasspor er uten seier i de fire siste møtene og har kun scoret ett av nederlagene på kalenderen. Det målet kom i EL-kampen, noe som tyder på at verten kan finne nettmaskene utenfor den hjemlige ligaen.

I tillegg sliter også Qarabag i ligaen, og å spille på bortebane vil være en dobbel belastning for Gurban Gurbanov. Den aserbajdsjanske kontingenten slapp inn bare ett mål sist i turneringen, men scoret 3 mål mot Legia tidligere i kampen.

Basert på denne statistikken, vil tippet over 1,5 mål sannsynligvis være det nest beste alternativet for spillere for å gi anstendig avkastning. Ingen spilltrekning hos Sivasspor vil sannsynligvis være et annet passende alternativ for spillere på kampen.