????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lÞnnsomme tips besÞk lenken deres PREMIUM SpÄdommer.

UEFA Nations League
Dato: onsdag 14. oktober 2024
Starter kl. 19 UK / 45 CET
Sted: Hampden Park.

Israel og Slovakia har faktisk falt ut av kampen om topplasseringen, noe som ville gi dem en billett til League A. ForelÞpig stÄr kampen bare mellom Steve Clarkes menn og motorene.

Med tanke pÄ at de to mÞter hverandre pÄ Hampden Park denne onsdagen, er konfrontasjonen praktisk talt avgjÞrende, spesielt med ett av de to lagene atskilt med ett enkelt poeng.

Som sÄdan kunne vi absolutt forutse en voldsom konfrontasjon, og begge lag ville vÊre villige til Ä kjempe til den bitre enden.

Tatt i betraktning begge lags form, deres desperasjon og det omvendte spillet (en tremÄls thriller, hvor begge lag treffer nettmaskene), forventer vi en ny mÄlgivende kamp pÄ onsdag.

Skottland mot Tsjekkia: mot hverandre (h2h)

• Den siste kampen endte med 1-2 borteseier for Clarkes menn. Spillet fant sted for bare en mĂ„ned siden.
  • Har aldri klart Ă„ score pĂ„ hjemmebane.
  • Fem av de Ă„tte forrige oppgjĂžrene har sett mĂ„l fra begge lag.
  • Jaroslav Silhavys anklager har scoret to eller flere mĂ„l i alle offisielle bortekamper.

Skottland mot Tsjekkia: Prediksjon

Andrew Robertson og guttene hans hadde klart en 1-0-seier hjemme i siste runde mot Slovakia. I en svÊrt omstridt kamp satte vertene inn seieren etter en mÄllÞs fÞrste omgang.

I mellomtiden noterte Lokomotivene en 1-2 borteseier forrige uke mot Israel. Gjestene scoret sine to tidlige mĂ„l i hver omgang, selv om hjemmelaget slo ett pĂ„ 56Âș minutt – jeg kunne ikke finne en mer.

Slik situasjonen er nÄ er begge lag i god form. Clarkes menn har vunnet seks av de syv foregÄende kampene og er ubeseiret de siste 12 mÄnedene.

PĂ„ hjemmebane var det siste nederlaget i september 2019, og siden den gang har de registrert en rekke seire i disse kampene, bortsett fra en enkelt kamp.

PÄ den annen side hadde motstanderen deres vunnet tre av de fire foregÄende kampene sammenlagt og hadde scoret to eller flere mÄl i ni av de tolv foregÄende kampene.

Underveis hadde de en seiersrekke gjennom 2024 og scoret ogsÄ to eller flere mÄl i hver av disse kampene.

Og til slutt, tidligere h2h-kamper var ogsÄ spill med hÞye poeng.

Med alle disse faktorene i tankene, forventes begge lag Ä score pÄ onsdag, spesielt med opprykk til Liga A pÄ spill.