????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Frankrike - Ligue 1
Dato: lørdag 26. september 2024
Start kl. 16 UK / 17 CET
Sted: Stade Geoffroy-Guichard (Saint Etienne).

Denne kampen vil garantert bli et interessant skue, ettersom to lag nær toppen av Ligue 1 møter hverandre.

Saint Etienne og Rennes forblir ubeseiret, begge har vunnet 3 kamper og uavgjort 1 for 10 poeng hver og er for tiden på henholdsvis 1. og 2. plass. Så det blir veldig spennende å være vitne til denne kampen lørdag ettermiddag.

Saint Etienne tapte sesongens første poeng borte fra Nantes sist helg, da kampen endte 2-2, men hjemme har de 100 % rekord der de allerede har slått Strasbourg og Lorient.

Rennes ville gå til topps i ligaen med en seier, så han har all motivasjonen han trenger. Laget kommer til denne kampen med en seier i de siste 3 påfølgende seirene og den siste kampen endte med en 2-1 seier over Monaco, et imponerende resultat.

På bortebane slo Rennes Nimes og spilte uavgjort mot Lille. De har allerede scoret 5 mål på bortebane.

Saint-Etienne mot Rennes: mot hverandre

• Forrige sesong endte denne seriekampen 1-1.
  • Rennes har ikke vunnet på Saint Etienne siden 2011.
  • Seks av de ti siste Ligue 1-møtene mellom klubbene har endt uavgjort.
  • I 5 av de seks siste kampene har begge lag scoret.

Saint-Etienne vs Rennes: Prediksjon

De to klubbene møter sine tøffeste kamper i sesongen og bekymringen er at de kan avlyse hverandre. Men det kan bli en desidert vinner i andre omgang, når beina blir slitne.

Derfor skal vi godkjenne pauseresultatet uavgjort og for flere mål i 2. omgang. Begge klubbene kommer til å spille veldig nært brystet og åpne opp og ta risiko etter hvert som kampen skrider frem, vi bør se en veldig spennende kamp hvor ingen vil gi etter.

Saint-Etienne vs Rennes: tippetips:

• Pausetid: uavgjort på 1,91 (10/11)
  • Mest scorende halvdel: 2. omgang på 2,10 (11/10)
  • Toppscorer når som helst: Serhou Guirassy (Saint Etienne) på 3,00 (2/1).

Leter du etter flere spill? lese alt Fransk Ligue 1-spådommer her eller gå til hovedsiden vår fotballtipsside.