????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

England – Mesterskap
Dato: onsdag 4. november 2024
Starter kl. 19 UK / 45 CET
Sted: Aesseal Stadium New York (Rotherham).

Rotherham United har en blandet form i ligaen, med 4 tap allerede fra ni ligamøter. Bare to av de fem ubeseirede kampene var back-to-back seire. De vil være vertene etter et 1-0 borteterlag mot slike som Stoke City i kampanjekalenderen.

Luton har kun hatt ett tap i sine tre siste ligakamper, men har tapt og vunnet fire i hver av sine ni ligakamper denne sesongen. Laget er fire poeng foran vertene og kommer på besøk etter et 3-0 hjemmetap mot Brentford i forrige kamp.

Rotherham vs Luton Head to Head (h2t)

• Verten noterte tre av fire totale seire.
  • The Millers har tapt bare ett av sine seks møter siden 2000.
  • Det forrige møtet i 2009 ga Luton en 3-0 hjemmeseier.
  • Begge lag har scoret i to av sine tre siste kamper.
  • Hattemakerne har gått glipp av alle sine besøk på dette stedet siden 2000.

Rotherham vs Luton Prediction

Lagene møtte hverandre sist i 2009, da de spilte en League Two-kamp og to FA-cupkamper i sin 2-timers historie. Det er viktig å markere at sammenlagtlagene scoret i snitt 4,3 mål i disse kampene. Så vi kan vente oss noen mål om nitti minutter.

Videre har Rotherham scoret 8 mål på sine ni opptredener så langt denne sesongen. Hattemakere er ikke langt bak, da de scoret 7 mål i samme periode. Begge lag slapp inn 10 mål stykket, og viste ustabilt forsvar for begge lag som gikk til pause.

Basert på den statistikken, vil vippe mer enn 1,5 mål sannsynligvis tjene som et passende målområdealternativ for anstendig avkastning. Den doble sjansen som favoriserer byen Luton vil trolig være det beste alternativet for spillere, ettersom det opprykkede laget er den som organiserer kampen.