Rotherham – Sheffield onsdag spådommer, spådommer og tips

Bwin tips og spådommerRotherham – Sheffield onsdagsspådommer

Rotherham – Sheffield onsdag tips og odds. 28. oktober, 20:45 ENGLAND: Mesterskap – 8. runde.

Rotherham – Sheffield Wed-statistikk

• Slitende Rotherham United har kun vunnet én gang siden de kom tilbake til Championship (W1, D3, L3). Interessant nok har "Millers" scoret det første målet i fem av sine syv ligakamper så langt, men har tapt ni poeng etter å ha gjort det (W1, D3, L1). I tillegg er det tre poeng dårligere enn på dette stadiet av sin siste nedrykkskamp.
  • Videre er Rotherham-manager Paul Warne fortsatt uten seier i fem møter med Sheffield Wednesday (D2, L3). To tap kom på hjemmebane, mens alle tre ble ubesvart. Dessuten har Warne tapt alle de tre tidligere møtene sine til motstanderen Garry Monk, og hver av dem har sett Rotherham slippe inn nøyaktig tre mål og tape med 2+ målmargin.
  • Gjestene Sheffield Wednesday ble hensiktsløst liggende på bunnen av tabellen etter et 1-0-tap mot Luton (og et 12-poengs fradrag). Denne kampen kan allerede sees på som en må-vinne for å holde farten i gang mot slutten av sesongen, og Garry Monk kjenner denne motstanderen godt, og setter dem mot tre forskjellige lag før utnevnelsen, vinner hver gang og scoret 2+ mål ute av fire! !
  • 'Owls' kan også skryte av en solid totalrekord i sine siste 12 ligakamper mot nyopprykkede motstandere (W6, D3, L3), hvorav syv har sett begge sider score. Spesielt har imidlertid alle nederlagene i dette oppløpet kommet på bortebane (Borte: G1, L2, L3), mens de også inkluderer en 2-2 uavgjort på Rotherham i 2018/19.
  • Spillere å se på: Freddie Ladapo var den siste Rotherham-spilleren som scoret det første målet hjemme (2-1). Han har snittet 0,41 mål per kamp på sine siste 37 ligakamper.
  • Onsdagens Elias Kachunga har scoret i sine to tidligere seriekamper mot Rotherham.
  • Hot streak: Rotherham har ikke vunnet ti Yorkshire-derbyer på rad (D5, L5) siden League One i 2017/18. Dessuten har de ikke slått onsdag i en hjemmekamp siden 1975/76 (D3, L9).
Heads-up-spill: ROTHERHAM – SHEFFIELD WED
28/08/19 EFL Rotherham Sheffield onsdag 0: 1
16/02/19 CHA Rotherham Sheffield onsdag 2: 2
12/08/18 CHA Sheffield onsdag Rotherham 2: 2
04.04.17 CHA Rotherham Sheffield onsdag 0: 2
12,17,16 CHA Sheffield onsdag Rotherham 1: 0

ENGLAND: Mesterskap – 8. runde