????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

European League
Dato: onsdag 4. november 2024
Starter kl. 17 UK / 55 CET
Sted: Stadion HNK Rijeka (Rijeka).

Etter å ha tapt begge møtene i Europa League-gruppespillet denne sesongen, viser Rijeka lite håp om å nå sluttspillet. Det forrige møtet var på bortebane og de tapte for Alkmaar med 4-1 på resultattavla.

Napoli kom tilbake fra sitt tidlige gruppespilltap mot Alkmaar med en borteseier sist i Europa League-kampen. Seier over slike som Real Sociedad ved det siste besøket vil sannsynligvis øke de reisendes moral.

Rijeka vs Napoli Innbyrdes (h2t)

• Vertene har møtt italienske lag fire ganger tidligere og vunnet bare én gang.
  • Det siste oppgjøret var mot AC Milan i 2017, hvor de vant 2-0.
  • RJK holdt to nullene i sine fire møter med klubber fra motstanderlandet.
  • Den besøkende vil ha det første møtet med en kroatisk klubb i enhver større konkurranse.

Rijeka vs Napoli Prediksjon

Det er ingen tvil om at gjestelaget har flere sjanser til å snu kampen til sin fordel. Napoli har et sterkere lag enn verten og er også fra en mer konkurransedyktig liga enn denne. I tillegg ønsker hjemmelagets dårlige form gjesten velkommen til en enkel seier på de nitti minuttene.

Rijeka har en tapsrekke på tre kamper i alle store konkurranser på kalenderen. To av disse tapene ga vertene uten å slippe inn mål i kampene. I mellomtiden er Napoli på bortebane etter et 2-0-tap hjemme mot slike som Sassuolo i Serie A.

Kampen lover ingen storscorer, siden begge kampene i Napolis spilleplan sto 1-0, til tross for resultatet. Forslaget på under 3,5 mål er sannsynligvis det beste alternativet, siden forventet resultat er 0-2 for Napoli ved sluttsignalet.

Forsvaret deres er også sterkt, da de holdt stand mot spanjolene sist. -1 handikap borteseier for Napoli er også et passende alternativ for spillere. Dessuten vil Napoli-sensasjonen Dries Mertens sannsynligvis stå bak handlingen når som helst om nitti minutter.