Reims – Strasbourg spådommer, spådommer og tips

Bwin tips og spådommerReims – Strasbourg-spådommer

Reims – Strasbourg Tips og odds. 1. november kl. 15 FRANKRIKE: Ligue 1 – runde 9.

Reims – Strasbourg forhåndsvisning

• Reims' seierløse seier på syv kamper i Ligue 1 (L1) (D2, L5) tok endelig slutt da de slo Montpellier 4-0 sist i det som ikke bare var deres første seier i kampanjen, men også deres høyeste topp. Flyseier i klubbens historie! Det resultatet opprettholdt også en nylig trend, ettersom det første målet kom i løpet av de første 20 minuttene av Reims' siste fem seriekamper.
  • Til tross for den ettertrykkelige seieren, har scoring vært et problem for Reims hjemme, og de har senere scoret under 1,5 mål per lag i 14 av de siste 15 hjemmeligakampene deres (G4, L6, L5). Disse offensive problemene, som delvis er ansvarlige for tre påfølgende hjemmetap i L1, har nå 'Les Rouges et Blancs' på randen av en uheldig ny rekord, siden de aldri har tapt fire påfølgende hjemmekamper i toppkategorien.
  • Med Strasbourg på reise hit, forvent en vinner ettersom de er ett av bare tre L1-lag som ennå ikke har trukket (W2, L6). En 3–0 borteseier i deres siste utspill i divisjon en var imidlertid bemerkelsesverdig ettersom de fire siste ligakampene deres nå har sett dagens seirende lag overta HTs ledelse.
  • En gjentakelse av den seieren vil kreve en god start, ettersom Strasbourg har vunnet bare én av sine siste 34 borteligakamper, der de slapp først (W1, D7, L26). De har tydeligvis jobbet med defensiv soliditet fra starten, etter å ha holdt nullen i første omgang i tre av L1s fire bortetur denne sesongen.
  • Spillere å se: Boulaye Dia skrev historie for siste gang ved å bli den første Reims-spilleren som scoret 3+ mål i en L1-kamp siden Santiago Santamaría i 1978.
  • Ludovic Ajorque (STR) var kampens toppscorer i sine to bortekamper denne sesongen.
  • Seiersrekke: én straffe gitt i Strasbourgs fem siste bortekamper i L1.
Innbyrdes kamper: REIMS – STRASBOURG
02.09.20 L1 Strasbourg Reims 3: 0
01.07.20 COU Reims Strasbourg 1: 0 (0: 0)
18.08.19 L1 Reims Strasbourg 0: 0
04.03.19 L1 Strasbourg Reims 4: 0