????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

den spanske ligaen
Dato: søndag 18. oktober 2024
Starter kl. 20 UK / 00 CET
Sted: Benito Villamarin Stadium (Sevilla).

Betis er på en tett serie denne sesongen og dukket opp igjen i den siste kampen etter to påfølgende tap i programmet. De har tre seire fra sine fem siste seriekamper.

Forrige møte var på bortebane og beseiret Valencia med 0-2. Hjemmelaget scoret 7 mål i kampanjen så langt og sluppet inn 6 i samme periode.

Real Sociedad vil ha en liten fordel i denne forbindelse, etter å ha scoret 7 mål og kun fått 2 mål i retur i samme periode. Dette viser at verten har et mer vaklende forsvar enn den reisende.

Med bare ett tap på sine fem kamper så langt denne sesongen, kommer La Real på besøk etter en 3-0 hjemmeseier over Getafe i siste kamp på kalenderen.

Innbyrdes Real Betis vs Real Sociedad (h2h)

• Kun to av de fem siste kampene endte uavgjort.
  • Det forrige møtet ga Beticos 3-0 hjemmeseier.
  • Begge lag har scoret i tre av sine fem siste kamper.
  • La Real har notert tre av sine fem siste sammenlagtseire.
  • Vertene er ubeseiret i sine fire siste hjemmekamper.
  • Gjesten scoret ikke et mål på de fire forrige besøkene.

Prediction Real Betis vs Real Sociedad

Det er ikke stor forskjell på formen til de to lagene i denne periodens kampanje. Deres scoringsrekke er lik den andre, bortsett fra det vaklende vertsforsvaret på midten. Men å spille hjemme med feltfordelen vil hjelpe dem å forberede et bedre forsvar til neste kamp.

Kampen ser ut til å bli et actionfylt oppgjør på Sevilla-banen søndag. Vi kan forvente at begge lag finner nettmaskene i løpet av nitti minutter med sin sterke form. Dessuten vil det å lukke hornene etter en seier i forrige kamp forbedre moralen til spillerne på begge lag.

Derfor vil et BTTS-tips sannsynligvis være et passende alternativ for spillere på kamp. Verten utnytter terrenget i spillet. I tillegg har greenene opprettholdt en ubeseiret rekke med clean sheet i de siste fire h2h-kampene med La Real.

Derfor er vi forpliktet til å støtte hjemmelaget for å skape flere muligheter i kampen. Den doble sjansen som favoriserer Betis vil sannsynligvis være det beste alternativet for tippere for å få anstendig avkastning fra kampen.