????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

engelsk liga
Dato: søndag 18. oktober 2024
Start klokken 12 i Storbritannia
Sted: Deepdale, Preston

Femte runde av Premier League avsluttes ved middagstid søndag i Deepdale, hvor Preston North End vil ønske deg velkommen i Cardiff City.

Vertene var et av de tøffeste lagene å slå når det gjelder hjemmekamper forrige sesong, spesielt i starten av forrige sesong.

Begge lag har fått en litt treg start så langt, etter å ha samlet bare fire poeng og okkupert posisjoner nederst på ligatabellen.

Det vil helt sikkert endre seg for en vinner av denne kampen. Ikke overraskende er Preston favoritten til å vinne med en nåværende pris på 2,30.

Preston vs Cardiff City Innbyrdes

Det har vært mange ansikt-til-ansikt-møter mellom disse to lagene tidligere, 48 for å være presis. Poengsummen er ganske knapp når det gjelder seire. Preston vant 19 kamper mens Bluebirds vant 17 ganger. Når det gjelder dette lokalet, har vertene en høy gevinstrate på 50 % fra 24 kamper.

Den siste h2h fant sted på samme stadion i slutten av juni i år. Cardiff fikk en overraskende 3-1 seier.

Det hadde vært like mange Over- og Under-alternativer i de ti foregående kampene mellom dem.

Spilltips for Preston vs Cardiff City

Preston overrasket alle rett før landskamppausen med sin opptreden på Community Stadium mot Brentford. De lå etter med to mål i første omgang og mange trodde kampen var over.

Preston kom imidlertid tilbake med stil da han scoret fire mål i andre omgang for å vinne kampen. Kampens mann var Scott Sinclair med to mål og en assist.

Hvis de kan erobre et av de tøffeste terrengene i ligaen som dette, har de absolutt en god sjanse mot Cardiff.

Wales-laget har hatt en skuffende kampanje, som inkluderer tap hjemme mot Sheffield Wednesday og Reading. Den eneste seier var mot bunnplasserte Nottingham Forest.

Vi mener at husets valg har mye verdi, mens bankmannens valg er under 2,5 kvadratmeter.