Porto x Tondela: LIVE [HD]: Se hvor du kan SE Liga NOS LIVE

Porto skal møte Tondela i det Lørdag (05) kl. 17 (Brasília-tid), i Dragao stadion i Porto, for den 9. dagen i Premier League NOS. Kampen streames av ESPN og SPORT TV i Portugal kl 21:30.

Med Champions League-oppdraget fullført, kan Porto nå rette oppmerksomheten mot det portugisiske mesterskapet.

Tirsdag 1. desember, også på Estádio do Dragão, bekreftet Porto sin kvalifisering til XNUMX-delsfinalen i Champions League med en dags varsel ved å stå igjen i uavgjort XNUMX-XNUMX med Manchester City. Resultatet var bra, men prestasjonen var det ikke. Klubben spilte som et lite lag. Produserte kun to avslutningsmuligheter i løpet av kampen. Bare én av dem traff målet.

Han slapp unna tap takket være Manchester Citys skuddfeil som skapte 19 skuddmuligheter. Fem av dem gikk til det portugisiske målet. Men de klarte ikke å svinge nettet. Men selv om de tapte, ville Porto kvalifisere seg, ettersom Olympique de Marseilles seier over Olympiacos (2-1) i den andre avgjørende kampen ville garantere deres plass i neste fase av turneringen.

Porto må imidlertid absolutt produsere mer for å sette tre poeng på kontoen sin i lørdagens kamp. Du kan ikke engang tenke på et annet utfall. Med 16 poeng (fem seire, en uavgjort og to tap) inntar den en beskjeden fjerde plassering på ledertavlen. Det er seks poeng bak Sportings leder. Som hovedregel er ytelsen overlegen. Den har den nest beste kampanjen i rangeringen av eiendomseiere. Av de 12 poengene som er omstridt i kolonnen, vant ett ni (tre seire og ett tap) etter å ha scoret ni mål og sluppet inn fem.

Porto x Tondela: hvor du kan se, planlegge, programmere og de siste nyhetene, følg minutt for minutt i sanntid.