Porto x Nacional LIVE [HD]: Se hvor du kan SE Liga NOS LIVE

Porto skal møte Nacional i det Søndag (20), 17:00 (Brasília-tid), i Estádio do Dragão, i byen Porto, for den 10. dagen i Premier League NOS. Kampen streames av Fox Sports e SPORTTV i Portugal kl 20:00.

Med oppdraget fullført i cupene, spiller Porto igjen denne søndagen, den 20., for det portugisiske mesterskapet.

Porto tok en kort "ferie"-periode fra det portugisiske mesterskapet. Det var tre kamper etterfulgt av andre konkurranser. De vant alle. Den første, en ren formalitet. Han scoret 2-0 på Olympiacos, fra Hellas, og fullførte akkurat tabellen for siste runde i Champions League-gruppespillet. Han var allerede garantert i XNUMX-delsfinalen som nummer to i gruppen. Han vil gjenoppta tvisten i turneringen i februar mot Juventus.

De neste to kampene var imidlertid liv og død. I den portugisiske cupen sikret han plassen i 2-delsfinalen ved å score 1-16 mot Tondela. Nå venter han på definisjonen av hvem som blir hans neste motstander. Onsdag den XNUMX., også på Estádio do Dragão, debuterte han i den portugisiske ligacupen. For kvartfinalen gjentok resultatlinjen med Paços de Ferreira som rival.

Det portugisiske mesterskapet er der det har bydd på større vanskeligheter. Med 19 poeng (seks seire, en uavgjort og to tap) startet han tvisten i den tiende runden, og okkuperte den tredje posisjonen i klassifiseringen. Fire poeng under Sporting, leder. Som rektor har den imidlertid den beste prestasjonen i Primeira Liga. Av de 15 poengene som er omstridt i kolonnen, vant ett 12 (fire seire og ett tap) etter å ha scoret 13 mål og sluppet inn åtte.

Porto x Nacional: hvor du kan se, planlegge, programmere og de siste nyhetene, følg minutt for minutt i sanntid.

FC Porto er vert for Nacional, i en kamp for 10. runde av Liga NOS. Dette er Sérgio Conceiçãos valg for kampen.

Eleven FC Porto: Marchesín; Nanu, Mbemba, Diogo Leite og Zaidu; Otávio, Uribe og Sérgio Oliveira; Tecatito, Taremi og Marega.

Innbyttere: Diogo Costa, Sarr, Manafá. Fábio Vieira, Grujic, Luis Díaz, João Mário, Toni Martínez og Evanilson.

ELEVEN NATIONAL: Daniel Guimaraes; Rúben Freitas, Lucas Kal, Pedrão, João Vigário; Alhassan, Azouni, Danilovic; Kenji Gorré, Camacho og Brayan Riascos.

Nasjonale varamedlemmer: Riccardo, Koziello, Rúben Micael, Witi, Rochez, Júlio César, Nuno Borges, João Victor og Francisco Ramos.

Manuel Oliveira, fra Porto, er den utpekte dommeren for konfrontasjonen mellom blå og hvite og hvite. Tiago Leandro og Tiago Mota er assistenter, mens Fábio Melo er 4. dommer.

Bruno Esteves, fra Setúbal, vil være i VAR, assistert av José Luzia.