Polen – Italia spådommer, spådommer og tips

Bwin tips og spådommerPolen – Italia spådommer

Polen – Italia Tips og odds. 11. oktober, 19:45 UEFA Nations League – League A – Tredje runde.

Forhåndsvisning av Polen – Italia

• Polen møter Italia i UEFA Nations League (UNL) igjen etter to års venting, og vant bare tre av de forrige 16 H2H-ene (D7, L6). Imidlertid har Polen vunnet seks (L1) av sine siste syv kamper, fem med over 2,5 mål scoret og fire har sett begge lagene i nettet. Når det er sagt, i ni av Polens siste 13 kamper har minst ett lag ikke klart å score.
  • Hjemme er Polen ubeseiret i seks kamper (G5, L1), og holder fire clean sheets. I hver av de fem kampene som ikke endte målløse, scoret vertene først og i tillegg scoret Polen minst ett mål utover det 76. minutt i alle fem.
  • Under 2,5 mål (W2, D3, L1) har blitt scoret i Italias seks forrige UNL-kamper i historien, inkludert de to UNL H2H (W1, D1). Hver av de tre vunne/tapte kampene endte 1-0, med det avgjørende målet to ganger etter pause, inkludert Italias UNL-seier her.
  • Derimot har åtte av gjestenes ni siste kamper under EM 2024-kvalifiseringskampanjen sett mer enn 3 mål scoret, og Italia har vunnet med minst tre mål på de tre siste. Videre har hver av Italias fem siste seire gitt dem ledelsen i HT «til null», inkludert seier mot Moldova midtuke.
  • Spillere å se: Kamil Grosicki (POL) scoret midtuke hattrick i første omgang mot Finland. Han scoret også et kampvinnende mål i den siste UNL-kampen (9. september).
  • I mellomtiden scoret Francesco Caputo (ITA) i første omgang på sin åpning mot Moldova midtuke, men hans tre ligamål denne sesongen kom etter pause.
  • Hot stat: Roberto Mancini har vunnet 15 av sine 22 landskamper for Italia (68,18%). Det er den høyeste prosentandelen blant Azzurri-trenere med minst 20 kamper i karrieren.
Innbyrdes kamper: POLEN – ITALIA
14.10.18 A L Polen Italia 0: 1
07.09.18 A L Italia Polen 1: 1
11.11.11 FI Polen Italia 0: 2
12.11.03 FI Italia Polen 1: 3
30.04.97 bad Italia Polen 3: 0